Studenta care a făcut-o penibilă pe Mihaela Rădulescu reacţionează după ce vedeta a criticat persoanele gay: „Mihaela, dragă, când o să te opreşti?“

0
0
Mihaela Rădulescu, din nou criticată de studenta Adriana Şandru FOTO Mediafax
Mihaela Rădulescu, din nou criticată de studenta Adriana Şandru FOTO Mediafax

Adriana Şandru, studenta la Jurnalism care a făcut-o pe Mihaela Rădulescu penibilă după prima apariţie în show-ul „Românii au talent“, a criticat-o din nou pe aceasta pentru atacul dur lansat la adresa persoanelor homosexuale, precizând că nu s-a putut abţine când a citit „aberaţiile“ vedetei de televiziune.

Adriana Şandru a reacţionat după ce, într-un text publicat pe blogul personal, intitulat „Adam şi Eva? (Toleranţa pe la spatele normalităţii)“, Mihaela Rădulescu a scris că, din cauza „corectitutinii politice“ şi a drepturilor minorităţilor sexuale, „normalitatea“ pierde teren în faţa „ciudăţeniilor“.

Mihaela Rădulescu: „Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează“

Mihaela Rădulescu afirmă că personele gay nu ar trebui să fie deranjate, dar, în acelaşi timp, nici ele nu trebuie să deranjeze pe nimeni, prin afişarea sfidătoare în public. În calitate de mamă, aceasta a aduăgat că nu vrea să îşi vadă copilul „nici gay, nici terorist, nici cerşetor, nici drogat, nici depresiv.“

Mihaela Rădulescu mai susţine că persoanele gay sunt „anormale“ şi le roagă pe acestea să nu agrezese copiii pe stradă cu „stilul şi comportamentul lor.“ Amintind că îşi va folosi la maximum dreptul la libera exprimare pentru a evidenţia aspectele greşite sau nu ale societăţii, vedeta aminteşte că a învăţat lecţia toleranţei şi că admiră persoanele gay care „nu sar calul în nicio direcţie“. 

„Dacă Mihaela Rădulescu este blogger, eu nu mai vreau să fiu!“

În acest context, Adriana Şandru, tânăra care a criticat în termeni duri prestaţia Mihaelei Rădulescu de la masa juriului „Românii au talent“ după primul episod al show-ului, nu s-a putut abţine nici de această dată, după cum însuşi a mărturisit, şi a taxat-o pe vedetă într-un text publicat pe blogul personal în care afirmă că „dacă Mihaela Rădulescu este blogger, eu nu mai vreau să fiu.“

Vă prezentăm în continuare textul integral semnat de Adriana Şandru:

„Am vrut sa te ignor aşa cum te ignoram înainte de prestaţia ta din prima ediţie de la „Românii au Talent“. Pentru că nu mă inspiri cu nimic, nu aş avea de ce să îmi pierd timpul observându-te. Dar când Facebook-ul îmi este invadat de aberaţiile tale, cum aş putea eu oare să mă abţin?

Pentru că nu m-am mai uitat la emisiunea în care prestezi, am aflat din alte părţi că iar a dat-o PRO-ul în bară şi că din nou ai gafat şi tu. Nu am văzut exact despre ce este vorba, deci nu îmi dau cu părerea.

Dacă şi Mihaela Rădulescu este blogger, eu nu mai vreau să fiu!

Astăzi am văzut un articol pe „Adevarul“ despre tine şi despre ce mai aberezi tu pe blog. Doamne, nu puteai să te opresti la cărţi? De ce, Mihaela? De ce ţi-ai făcut şi blog? Cu ce tupeu o să mă mai numesc eu blogger, când şi tu ai aceeaşi titulatură la tine pe Facebook? Dacă şi tu eşti blogger, eu nu mai vreau să fiu!

Cum să insinuezi că ţi-e teamă că al tău copil va deveni gay dacă vede gay pe stradă? Păi nu ziceai tu, dragă, că românii nu sunt deschişi la minte şi că de aia nu au „gustat“ scenele penibile cu tine, de la TV? Prin ce peşteră de Monaco ai stat ascunsă, femeie?

Pe de o parte am înteles ce ai vrut să faci. Ai acţionat pe două căi: 1. ai apelat iar la rolul tău de mamă, ca să înduioşezi audienţa, aşa cum ai făcut şi după scandalul iscat de scrisoarea mea. 2. ştiai că o sumă mare de români sunt împotriva gay-lor şi i-ai vrut de partea ta.

Ca să nu stau să te trag eu de urechi, o să mă folosesc de comentariile de pe blogul tău, lăsate tocmai de cititorii tăi. Sunt chiar curioasă cât va dura până vei şterge comentariile alea. Hai să îţi zic ceva, că văd că tu în continuare nu pricepi şi atunci când o dai în bară, continui să te justifici.

În momentul în care este nevoie să îţi justifici şi explici acţiunile şi cuvintele, înseamnă că ceva nu faci bine! Dacă mai mulţi îţi spun că nu e ok ce faci, nu câştigi nimic dacă te încăpăţânezi să ai tu mereu dreptate. În afară de faptul că devii din ce în ce mai antipatică multora, eu nu văd ce ai putea câştiga.

Asta cu orice publicitate e bună, nu o cred. Nu în cazul unei persoane ajunse totuşi la nivelul tău de expunere. Dă-mi voie să îţi zic că degeaba participi la acţiuni caritabile. Pentru mine, un ajutor de la tine ar fi ca o felicitare publică, pe Facebook, din partea domnului Ponta.

Deci, Mihaela, dragă, când o să te opreşti?“


Mai puteţi citi şi:

Mihaela Rădulescu a lansat un atac dur la adresa persoanelor gay: „Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează“

Mesaj dur pentru Mihaela Rădulescu: „Eşti penibilă! Eşti doar o femeie care se simte bătrână, cu sânii pe afară şi cu vocea ridicată“. Reacţia vedetei

Studenta care a făcut-o penibilă pe Mihaela Rădulescu, atac şi la Pro TV: „Sper din tot sufletul ca CNA să îţi trimită amenda pe care o meriţi!”

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite