Ce a aparut pe pagina de Instagram a lui Stephan Pelger la scurt timp după ce a murit. „Om drag și bun”

0
Publicat:

Moartea creatorului de modă Stephan Pelger a șocat pe toată lumea. La scurt timp de la decesul său, pe pagina sa de Instagram a fost postată o fotografie neagră, cu mesajul 8.06.2023. Imediat, urmăritorii au reacționat.

Stephan Pelger a fost găsit mort în locuința sa FOTO Arhivă
Stephan Pelger a fost găsit mort în locuința sa FOTO Arhivă

„Un suflet curat… drum lin Schatzi într-un loc în care să îți găsești liniștea.. u ll be missed!”, a transmis și Andreea Raicu.  „Stephi …! Dumnezeu să te ierte și să-ți conducă pașii spre îngeri?”, a scris și Natalia Mateuț. „Fără cuvinte, așa m-ai lăsat. ! Drum lin, Stephan !!!”, a notat și Andreea Perju. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele postate de cei care l-au cunoscut, relatează Libertatea.

„Dumnezeu să-l ierte… RIP Stephan!!”, a transmis Dana Săvuică. „Om drag și bun… drum lin, Stephan! Dumnezeu să te odihnească în pace!!!!”, a scris și Paula Chirilă.

Designerul Stephan Pelger, care a murit la doar 43 de ani, a îmbrăcat multe vedete din România. Creațiile sale i-au atras atenția și lui Carmen Iohannis, însă designerul nu s-a sfiit să o critice public atunci când a observat că își scurtează singură fustele.

Atras de modă încă din copilărie

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. A îmbrăcat foarte multe vedete și în anul 2015 a povestit că Prima Doamnă, Carmen Iohannis i-a făcut o vizită, la atelierul din Bucureşti şi că pe viitor va exista o colaborare între cei doi, în ceea ce priveşte ţinutele pe care le va purta în cadru oficial.

Stephan Pelger, care pe 8 octombrie ar fi împlinit 44 de ani, a fost un designer incredibil de talentat și inventiv, devenit faimos atât în țară cât și în străinătate. A lansat nenumărate colecții care au fost prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Paris, Veneția, Berlin etc. El a povestit în urmă cu mai mulți ani că a fost atras de modă încă din copilărie. La 13 ani a avut primul său job, era decoratorul vitrinelor unui magazin de lux din Brașov, iar după câțiva ani își susținea lucrarea de diplomă la Fashion Institute din Viena.

După ce și-a finalizat studiile la Viena, Stephan Pelger a mers pentru o vreme la Munchen unde a lucrat ca stilist la prestigioasa casă de moda "Sisley & Benneton", pentru care a creat o colecție pret-a-porter casual-șic. După trei ani în care a lucrat la Munchen, Stephan s-a întors în România unde, împreună cu niște prietene și-a deschis propria afacere numită "One step forward-Stephan Pelger". 

A aflat în copilărie că a fost înfiat

Povestea de viață a lui Pelger este impresionantă. El a aflat în copilărie că a fost înfiat. A fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră din Brașov.  

„Au decis să facă acest pas și să adopte un copil și părinții mei au fost pentru foarte mulți oameni un fel de ghizi, pentru că s-a întâmplat în timpul comunismului și lumea nu era foarte pregătită, adică cum să înfiezi un copil, cum să fie integrat într-o societate, față de alți copii? Au fost foarte multe puncte la care s-au gândit și s-au sfătuit. Am aflat destul de timpuriu, pentru că în familie avem destul de mulți doctori, psihiatri, psihologi, în familie, prieteni, cu care părinții mei s-au sfătuit, pentru că li s-a părut foarte important”, spunea Stephan Pelger, la emisiunea Xtra Night Show.  

Iubitor al luxului, Pelger avea o garderobă impresionantă semnată de case de modă celebre în lume, dar și bijuterii prețioase. De asemenea, petrecea în cele mai exclusiviste locuri.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite