Ultima persoană cu care s-a întâlnit Stephan Pelger înainte de a muri. „Dacă știam, îl țineam mai mult” VIDEO

0
Publicat:

Înainte de sinucidere, Stepfan Pelger s-a văzut cu chef Cosmin Ailincă, fost participant la „Chefi la cuțite”, chiar în restaurantul bucătarului.

Stephan Pelger și Cosmin Ailincă erau prieteni
Stephan Pelger și Cosmin Ailincă erau prieteni

Cu câteva ore înainte de a se sinucide, designerul Stephan Pelger a mers la restaurantul unui cunoscut de-al său, Cosmin Ailincă, fost participant la „Chefi la cuțite”.

Pelger trebuia să participe la petrecerea revistei VIVA, dar s-a răzgândit, astfel că a ajuns la restaurant unde a stat până aproape de miezul nopții.

„Ne-am împrietenit, eu fiind brașovean, având persoane cunoscute împreună. Chiar aseară am stat împreună la masă și am băut un pahar de vin”, a povestit Cosmin Ailincă.

„Era puțin abătut, supărat, dar la plecare a fost zâmbitor. Am discutat de niște lucruri normale. Mi-a spus că se va întoarce astăzi cu două prietene, mi-a spus că are un eveniment privat. Din păcate, nu s-a mai întors. Poate că am fost ultimul om care l-a văzut în viață. Nu mă așteptam. Dacă știam, îl țineam aici mai mult”, a declarat patronul restaurantului unde a fost Stephan Pelger ultima dată, potrivit Spynews.

De altfel, pe site-ul cancan.ro au fost postate  ultimele imagini cu Stephan Pelger la restaurant.

Designerul român în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti.

"La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. A îmbrăcat foarte multe vedete și în anul 2015 a povestit că Prima Doamnă, Carmen Iohannis i-a făcut o vizită, la atelierul din Bucureşti şi că pe viitor va exista o colaborare între cei doi, în ceea ce priveşte ţinutele pe care le va purta în cadru oficial.

Stephan Pelger, care pe 8 octombrie ar fi împlinit 43 de ani, a fost un designer talentat și inventiv, devenit faimos atât în țară cât și în străinătate.

 A lansat nenumărate colecții care au fost prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Paris, Veneția, Berlin etc.

El a povestit în urmă cu mai mulți ani că a fost atras de modă încă din copilărie. La 13 ani a avut primul său job, era decoratorul vitrinelor unui magazin de lux din Brașov, iar după câțiva ani își susținea lucrarea de diplomă la Fashion Institute din Viena.

După ce și-a finalizat studiile la Viena, Stephan Pelger a mers pentru o vreme la Munchen unde a lucrat ca stilist la prestigioasa casă de moda "Sisley & Benneton", pentru care a creat o colecție pret-a-porter casual-șic. După trei ani în care a lucrat la Munchen, Stephan s-a întors în România unde, împreună cu niște prietene și-a deschis propria afacere numită "One step forward-Stephan Pelger". 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite