Ştefan Bănică Jr. a cerut-o de soţie pe Lavinia Pârva: „Inelul e acasă. Uneori îl port, alteori nu“. Detalii despre nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică Jr. (48 de ani) a cerut-o de soţie pe Lavinia Pârva (31 de ani), după o relaţie care durează de patru ani, aşa cum cântăreaţa a declarat în emisiunea „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV.

„Lucrurile astea sunt în sufletul meu, nu e important să port inelul pe deget“ 

Prezentă la emisiunea „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, Lavinia Pârva a declarat că a fost cerută în căsătorie de Ştefan Bănică Jr., fără a-i menţiona numele, în urmă cu mai mult timp, deşi nu a făcut public acest aspect al vieţii ei private. „A fost drăguţ când m-a cerut. Dar, indiferent dacă se întâmplă şi când se întâmplă lucrurile astea n-am să le spun“, a zis vedeta. „A fost un preot pe lângă voi?“, a întrebat-o Adela Popescu, dar Lavinia a replicat „Oarecum. Dar n-a fost logodnă. Şi dacă ar fi fost nu aş fi dezvăluit oricum“. „Inelul e acasă. Uneori îl port, alteori nu. Lucrurile astea sunt în sufletul meu, nu e important să port inelul pe deget. Nu sunt obişnuită să port accesorii, uneori mai uit, dar îl simt în inima mea“, a mai zis ea.

În ceea ce priveşte nunta, Lavinia Pârva nu a dat niciun fel de detalii, declarând că nu a planificat nimic în acest sens, iar dacă evenimentul va avea loc îşi va chema apropiaţii. „Vreau să am o rochie de mireasă simplă, pentru că vreau să fiu comodă la propria mea nuntă“, a dezvăluit ea. Totodată, privind zvonurile din presa tabloidă, Lavinia a declarat că nu este însărcinată. „Până acum am fost eu un copil, acum sigur că încep să mă gândesc la lucrul acesta. Momentan am un căţel pe care îl iubesc foarte, foarte mult. Lucrurile astea vin când vrea Dumnezeu“, a spus cântăreaţa. Dezvăluirile Laviniei Pârva pot fi văzute aici

Istoria relaţiilor lui Ştefan Bănică Jr. 

Astfel, Lavinia Pârva urmează să poarte rochia de mireasă pentru prima dată. În schimbă, Ştefan Bănică Jr. a mai fost căsătorit de două ori. Prima căsnicie a fost cu Mihaela Rădulescu, de care a divorţat în 1999. Se pare că Mihaela a divorţat de Ştefan după ce el a înşelat-o de mai multe ori.  Deşi au fost zvonuri că Bănică ar fi bătut-o pe vedetă, aceasta a spus că: „Nu am luat niciodată nici o palmă de la niciun bărbat. Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume“. 

Cristina Ţopescu, despre Bănică Jr: „E primitiv cu o femeie, ameninţă, face crize de gelozie“ 

A urmat Camelia Constantinescu, pe care cântăreţul nu a cerut-o de nevastă, dar cu care a avut o relaţie de aprope cinci ani. Pe de altă parte, aceasta i-a oferit primul copil, pe Radu Ştefan. Înaintea Camliei Constantinescu, Ştefan mai avusese o relaţie, caracterizată drept „toxică şi violentă“ cu realizatoarea TV Cristina Ţopescu. „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, povestea Cristina Ţopescu despre relaţia cu rockerul, arată „Click“.

Cea mai lungă relaţie a lui Bănică Jr. a fost cea cu Andreea Marin, care i-a dăruit al doilea copil, pe Ana Violeta. Cei doi au divorţat în 2013, după o relaţie de şapte ani. Relaţia dintre Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin a intrat în declin în clipa în care presa tabloidă a început să scrie că acesta ar avea o amantă, denumită „sosia Andreei Marin“, adică chiar Lavinia Pârva. Bănică Jr. şi Lavinia Pârva au o relaţie de patru ani. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite