Adela Popescu explică de ce a revenit la TV la două luni de la naştere: „Puţine mămici au şansa de a se întoarce la un serviciu de doar patru ore pe zi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Popescu spune că se simte împlinită dacă îmbină munca cu viaţa personală FOTO Facebook
Adela Popescu spune că se simte împlinită dacă îmbină munca cu viaţa personală FOTO Facebook

Adela Popescu (29 de ani) a povestit pe blogul personal de ce a ales să revină ca prezentatoare a show-ului „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, în ciuda criticilor pe care le-a primit.

În textul „Adevărul despre întoarcerea mea la TV“, Adela Popescu povesteşte pe blogul personal cum a luat decizia de a reveni pe „sticlă“, la doar două luni după ce a născut. Vedeta spune că se aştepta la reacţii dure din partea celor care o urmăresc, dar atât înainte, cât şi după sarcină venirea în platoul „Vorbeşte lumea“ îi dădea o stare de bine. Astfel, după o discuţie cu Radu Vâlcan, vedeta a ales să revină pe platoul emisiunii, detaliindu-şi programul şi arătând ce beneficii îi aduce această decizie. Mai jos, părţi din textul Adelei Popescu, care poate să fie citit integral aici

„Să te întorci la muncă după doar două luni de la naştere? Curată nebunie. Inconştienţă crasă. Lipsă de dragoste“ 

„Am renunţat la câteva proiecte, la concertele cu DJ Project, la turneul de teatru, etc, vrând totuşi să mă protejez cât pot de mult. Am hotărât totuşi să rămân la Vorbeşte Lumea. Aşa că din luna a treia până într-a opta, zi de zi am venit la muncă. Am râs mult, am dansat, m-am luat cu desfăşurătoare, rating-uri, invitaţi, documentări, iar simplu fapt că în fiecare zi cineva mă machia şi mă coafa era grozav pentru psihicul meu, mai ales în perioada în care deja luasem peste 15 kg, când ieşeam la WC de 275 de mii de ori şi când nicio haina nu prea mă mai «coafa». Deşi hotărâsem cu Radu că din luna a 7-a să mă retrag, descopeream că mă simt perfect şi că realmente nu există un motiv real pentru care să o fac. Hai şi săptămâna asta, hai şi ailaltă, până când am ajuns în luna a opta şi soţul a zis, ca un soţ grijuliu ce este, «Mai femeie, gata, mai stai şi tu pe acasă! Orice mi-ai spune, stresul directului te consumă şi nu e OK». Vă spun sincer, am făcut-o mai mult de gura lui că altfel eu aş fi plecat de la emisiune direct la maternitate.

În ultima zi a mea de emisie am plâns mult. Acesta a fost singura neplăcere pe care mi-a adus-o emisiunea aceasta vreodată. Bun, asta a fost atunci. Între timp eu am născut, am plâns, am alăptat, nu am dormit, iar am alăptat, am râs, am descoperit dragostea deplină, iar nu am dormit, am alăptat şi tot aşa. O lună şi încă una. Noul sezon «Vorbeşte lumea» urma să înceapă la sfârşit de august. Alexandru ar fi împlinit atunci două luni.

Să te întorci la muncă după doar două luni de la naştere? Curată nebunie. Inconştienţă crasă. Lipsă de dragoste. Şi ce-o să faci cu copilul? Dacă ţi se opreşte lactaţia? O să pierzi etape din viaţă lui. O să regreţi! O să arunce oamenii cu roşii în ţine, etc. Cam asta auzeam din gură cunoscuţilor, dar şi din fundul conştiinţei mele. Ce am făcut noi? Eu şi Radu. Îmi amintesc perfect cum s-a întâmplat. Radu s-a dus la magazin şi a cumpărat un vin roşu pentru el şi o bere fără alcool pentru mine. Copilul dormea şi noi am ieşit în curte la masa albă de lângă balansoar. Eu eram cam cât o batoză. Pff, ce drăguţ mi se pare acum.

A:Ce facem? Am întrebat eu.

R: Iubita, tu vrei?

A: Vreau!

R: Crezi că o să poţi?

A: Nu ştiu!

R: Păi, hai să vedem ce înseamnă asta. Câte ore stai acolo?

A: 4 ore cu tot cu drum, machiaj, păr, costume, emisiune.

R: Nu e mult!

Alexandru oricum mănâncă deseori cu pauză de 3,4 ore.

A: Aşa e.

R: Tu noaptea nu prea dormi, cum o să faci cu oboseala?

A: Gândul că mă duc la emisiune îmi dă o stare de bine şi în plus avem două bunici în putere şi gata oricând să fie alături de noi.

R: E clar!

A: Alo, mami, te muţi la Bucureşti?

Cum mă simt? Nu e uşor. Deloc. Sunt două ore şi ceva de direct, timp în care trebuie să fiu documentată, pe fază, în formă. Sigur că mă apucă uneori vinovăţia, sigur că mă întreb dacă e bine, şi nu spun că asta trebuie făcut. Puţine mămici au şansa mea, aceea de a se întoarce la un serviciu de doar patru ore pe zi. Cu toate astea, o fi bine? Cred totuşi că da… pentru mine cel puţin. Când văd că Alexandru râde mult şi eu odată cu el, îmi dau seama că nimic nu face mai bine unui bebeluş decât o mămică fericită, relaxată şi plină de încredere în sine“, a detaliat Adela Popescu.

Adela Popescu şi prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan (39 de ani) au devenit, la jumătatea lunii iunie, părinţii unui băieţel, Alexandru. De atunci, Adela Popescu a semnat pe blogul personal texte în care povesteşte experienţele de după naştere şi oferă sfaturi viitoarelor mămici.

Adela Popescu şi s-au căsătorit în secret în vara anului 2015, după cinci ani de relaţie. Anunţul că cei doi vor fi părinţi a fost dat de actriţă printr-un mesaj pe blogul personal intitulat „Vom fi părinţi! :)“, la sfârşitul lui 2015. La rândul său, Radu Vâlcan a scris, pe blogul său, un mesaj intitulat „Fericire!!!“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite