Star din „Pirații din Caraibe”, găsit mort cu mușcături de rechin după un „atac” fatal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tamayo Perry, actorul care a jucat în „Pirații din Caraibe” a murit, fiind găsit cu mușcături de rechin pe corp. El făcea surf în largul insulei Goat, în apropiere de Hawaii.

Tamayo Perry, găsit mort cu mușcături de rechin  FOTO: FB
Tamayo Perry, găsit mort cu mușcături de rechin FOTO: FB

Actorul a fost decedat duminică, la ora 13.00, au anunțat serviciile medicale de urgență din Honolulu, potrivit publicației Mirror. 

Oficialii au declarat pentru Star-Advertiser că Tamayo a fost adus la țărm de salvamari cu un jet ski. Echipele de intervenție cred că actorul ar fi suferit mai multe mușcături de rechin.

Familia sa a solicitat intimitate în acest moment. De asemenea, publicul a fost avertizat să nu intre în apă, în zonă fiind amplasate panouri de avertizare privind rechinii.

Kurt Lager, șeful interimar al Siguranței Oceanului, a emis o declarație în urma decesului său și a spus: „Tamayo Perry a fost un salvamar iubit de toți, bine cunoscut pe North Shore, un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume în întreaga lume”.

„Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, pe atât de mult îi iubea el pe toți ceilalți. Condoleanțele noastre merg către familia lui Tamayo și către întreaga ohana a salvamarilor. Cerem puțină intimitate pentru familia sa în acest moment”, a mai transmis Kurt Lager, șeful interimar al Siguranței Oceanului.

Primarul Rick Blangiardi i-a îndemnat pe fani să respecte dorința de intimitate a familiei. El a spus că moartea a fost o „pierdere tragică” și a adăugat că „Tamayo a fost un om de apă legendar și foarte respectat”.

Prietenul lui Tamayo, Jason Bitzer, a împărtășit, de asemenea, un omagiu pe Facebook.

„Lucrurile pe care le-am văzut! Fratele meu în Hristos, te iubesc, frate! Tamayo, nu voi trece peste asta până nu te voi vedea în ceruri. Tamayo Perry nu ai fost prietenul meu, ai fost fratele meu, durerea pe care o simțim împreună este imensă”, a scris Jason Bitzer.

Tamayo făcea surfing de mai bine de 15 ani și îi învăța pe alții prin intermediul Oahu Surfing Experience împreună cu soția sa, Emilia Perry. 

Pe lângă Pirații din Caraibe, Tamayo a apărut în Lost, Hawaii Five-0 și Blue Crush.

De asemenea, a lucrat la o serie de campanii publicitare pentru companii precum Coca-Cola și Nissan Xterra.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite