Spotify a reziliat contractul cu prințul Harry și Meghan Markle pentru podcastul Archetypes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul de streaming Spotify a reziliat contractul profitabil pentru a produce podcastul Archetypes, găzduit de Meghan Markle, relatează BBC.

Prințul Harry și Meghan Markle.
Podcastul Archetypes a avut 12 episoade. Foto: GETTY (Arhivă)

Într-un comunicat comun al companiei Archewell Audio a cuplului regal și al Spotify s-a precizat faptul că cele două părți „au convenit de comun acord să se despartă”. 

Serviciul de streaming a transmis că nu a prelungit contractul pentru podcastul Archetypes, care a avut 12 episoade. La finalul anului 2020, contractul a fost apreciat la 25 milioane de dolari. De asemenea, prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, după ce au decis să renunțe la obligațiile regale. 

În cadrul podcastului, Meghan Markle a avut invitați foarte importanți, printre care s-au numărat și Serena Williams și Mariah Carey. 

În luna decembrie, podcastul găzduit de ducesa de Sussex a obținut pentru premiul cel mare la People's Choice Award. 

Conform The Wall Street Journal, care a citat o purtătoare de cuvânt a Archewell Audio, Meghan Markle „continuă să dezvolte mai mult conținut pentru publicul Archetypes pe o altă platformă"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite