Soţul lui Teo Trandafir i-a mărturisit unui prieten motivele despărţirii de vedeta de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi Teo Trandafir a spus că unul dintre motivele care au dus la despărţirea de soţul său, Iosef Constantin, a fost dorinţa acestuia de a se muta în Franţa pentru a fi mai aproape de cei doi băieţi ai săi, se pare că fostul rugbist s-a răzgândit şi vrea să rămână în România.

Încet-încet, ies la iveală adevăratele motive care au dus la despărţirea dintre Teo Trandafir şi soţul său, Iosef Constantin. Chiar dacă vedeta de la Pro TV a spus că ruptura dintre ei s-a produs deoarece Iosef nu s-a putut readapta la viaţa din România şi că acesta vrea să plece în Franţa pentru a fi mai aproape de cei doi băieţi ai săi, se pare însă că fostul rugbist are alte planuri, potrivit  libertatea.ro. Acesta s-a confesat recent unui prieten căruia i-a spus că vrea să rămână în România şi să-şi facă aici o carieră, mai ales că a primit şi o ofertă.

„Mi-a spus că nu va pleca din România şi că va rămâne aici, să trăiască şi să muncească. A fost numit antrenor al lotului de rugby de până în 17 ani, iar pentru el aceasta este o provocare. În al doilea rând, Costi zice că nu are niciun motiv să se întoarcă în Franţa. Fiii lui trăiesc bine acolo unde sunt, cu fosta sa soţie şi mama lui, iar el vrea să o ia de la capăt, aici. I-a văzut în noiembrie şi urmează să meargă la ei, în vizită, în februarie.

Pentru el, toată povestea asta cu separarea de Teo este foarte limpede şi nu înţelege vâlva creată. Au stat împreună cât au simţit ceva unul faţă de altul, iar când nu au mai existat sentimente puternice, Constantin a plecat. Bineînţeles că au încercat să remedieze problemele, simţeau că s-au înstrăinat şi au vorbit despre acest lucru. Mi-a spus că el trebuie să simtă când este cu cineva, să vibreze şi să trăiască intens. Acesta este adevăratul motiv, nu că el ar vrea să plece în Franta, că nu poate să trăiască departe de băieţii lui“, a explicat un prieten al lui Constantin Iosef.

Informaţia a fost confirmată chiar de către Constantin Iosef, care nu a dorit însă să ofere prea multe precizări.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite