Nunţile anului 2012 în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit în luna septembrie
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit în luna septembrie

Deşi în ultima perioadă a acestui an am avut parte mai mult de surprize, din păcate, mai puţin fericite, în care mai multe vedete au hotărât să pună capăt relaţiei lor, anul 2012 a reprezentat totuşi şi un an al unor noi începuturi.

După relaţii de scurtă durată sau mai îndelungate, mai multe vedete au decis să renunţe la burlăcie şi să spună „Da“, anul acesta, în faţa ofiţerului Stării Civile. Unii au optat pentru nunţi fastuoase, cu mulţi invitaţi, iar alţii au preferat un cadru restrâns, în familie.

De departe, una dintre cele mai mediatizate şi fastuoase nunţi ale anului 2012 a fost cea Elenei Băsescu, care s-a căsătorit la începutul lunii septembrie cu Bogdan Ionescu. Deşi cei doi s-au căsătorit într-o perioadă dificilă pentru familia miresei, când tătăl său, preşedintele Traian Băsescu, era suspendat din funcţie, nunta lor a una fastuoasă şi intens mediatizată, presa disecând fiecare detaliu în parte, de  la preţul rochiei, buchet miresei, meniu, pâna la muzică şi invitaţi.
Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou, din Bucureşti, iar petrecerea la Palatul Snagov în prezenţa a 600 de invitaţi de seamă, printre care Elena Udrea, Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, Cristian Boureanu, Adrian Papahagi şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand. Ceremonia a fost însă umbrită de un incident: mai multe persoane au protestat în faţa bisericii şi au cerut demisia preşedintelui.

Tot în luna septembrie şi la aceeaşi biserică, Sf. Spiridon din Capitală, a avut loc şi cununia religioasă a cântăreţei Delia Matachec cu Răzvan Munteanu, după ce în luna august s-au căsătorit civil la Poarta Sărutului din Târgu-Jiu. Petrecerea de nuntă a avut loc în Buftea, iar invitaţii au petrecut pe muzica lui Horia Brenciu şi a lui Damian Drăghici şi Andra. De asemenea, supriza a venit chiar din partea miresei, care a trecut peste superstiţii şi a a cântat la propria-i nuntă. După petrecere, mirii au plecat în luna de miere în explorarea Africii.

Nicoleta Luciu, nuntă, botez şi la un pas de divorţ

nicoleta luciu nunta

O altă nuntă care a stârnit interes şi s-a lăsat totuşi mult aşteptată a fost cea a Nicoletei Luciu şi Zsolt Csergo, care s-au căsătorit în luna aprilie la Miercurea Ciuc, după o relaţie de şapte ani. Cei doi au sărbătorit dublu, pentru că în aceeaşi zi şi-au botezat şi tripleţii: Kim, Kevin şi Karoly.
Fericirea Nicoletei că în sfârşit a devenit doamna Csergoa a fost însă umbrită, după ce, la şase luni de la nuntă, în presă au apărut imagini în care soţul său a fost surprins în ipostaze tandre, pe un iaht din Croaţia, împreună cu o apropiată a cuplului, antrenoarea Kinga Sebestyen. Deşi toată lumea a dat ca sigur divorţul dintre Nicoleta şi Zsolt - care au împreună patru copii - acesta nu s-a produs.

Teo Trandafir, nuntă şi divorţ

image

Teo Trandifir a reprezentat însă surpriza anului. Ea s-a căsătorit pe 2 iunie, chiar de ziua sa, cu fostul rugbist Iosef Constantin, pe care l-a cunoscut pe reţeaua de socializare Facebook. Cununia religioasă şi petrecerea au avut loc la Buftea, iar naşi le-au fost Romeo Dediu (chitarist Holograf) şi soţia acestuia, Claudia. Totul s-a terminat însă la fel de fulgerător cum a şi început. La doar şase luni de la nuntă, Teo şi Iosef au anunţat că s-au despărţit şi că nu mai există nicio şansă de împăcare.

O altă vedetă de la Pro TV care a decis să-şi pună pirostriile anul acesta a fost micuţa „Ambramburica“, Dana Rogoz. În luna iulie, actriţa s-a măritat cu regizorul Radu Dragomir. S-au cununat religios la Palatul Mogoşoaia şi au avut o nuntă cu un decor parcă desprins dintr-un basm: un cort alb amenajat pe o pajişte a fost decorat cu colivii, felinare şi ghirlande, precum şi rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire.
Multe dintre decoraţiuni au fost realizate chiar de mireasă, care a ţinut ca totul să fie perfect şi pregătit în cele mai mici detalii.

Cântăreaţa Giulia Anghelescu a ales şi ea tot luna iulie pentru nuntă. Artista a s-a căsătorit cu Vlad Huidu în aceeaşi zi în care au botezat-o pe fiica lor, Antonia Sabina. La ieşirea din biserică mirii au eliberat 12 porumbei albi, apoi au plecat spre restaurantul din Otopeni, locul unde a avut loc petrecerea de nuntă.

elena gheorghe nunta

A urmat cântăreaţa Elena Gheorghe şi Cornel Ene, care şi-au unit, în iulie, destinele şi în faţa altarului, după ce cununia civilă avusese loc cu un an înainte. Nunta a fost una tradiţională şi a avut loc la numai o zi după ce artista şi-a botezat băieţelul în vârstă de şapte luni, Nicholas Răzvan.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite