Teo Trandafir a aflat din presă că soţul se desparte de ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Trandafir a fost surprinsă de decizia soţului ei, Constantin Iosef FOTO Arhiva Adevărul
Teo Trandafir a fost surprinsă de decizia soţului ei, Constantin Iosef FOTO Arhiva Adevărul

Chiar dacă în urmă cu doar câteva luni Teo Trandafir şi Iosef Constantin păreau un cuplu solid, fericirea celor doi a durat puţin.

Teo Trandafir a vorbit deschid despre situaţia sa, în cadrul emisiuni Cancan TV, difuzată la postul Acasă Tv.

„Indiferent ce se întâmplă între doi oameni, iubirea îi depăşeşte pe cei doi. Tind să cred că eu îl cunosc, iar vorbele pe care le spune sunt fondate. Eu am aflat de la voi ce a declarat el. Noi nu am avut niciun fel de discuţie în contradictoriu. El a părăsit Romania acum 23 de ani şi cand s-a întors, nu a mai găsit-o la fel. Eu cred ca pe el l-a obosit foarte tare lipsa copiilor lui. Părinţii lui au fost părinti şi pentru mine, el are o familie superbă”, a spus Teo Trandafir.

Singura explicaţie pe care Teo Trandafir a găsit-o în ceea ce priveşte comportamentul soţului său a fost faptul că acesta a fost cuprins de dor pentru copiii lui şi doreşte să se întoarcă în Franţa pentru a petrece mai mult timp cu ei.

„Aş vrea să respect dorinţa soţului meu de a nu ne pune poalele-n cap. Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe şi nu mi-e ruşine să spun", a adăugat vedeta TV.

Întrebată dacă ar fi fost dispusă să se mute şi ea în Franţa cu soţul ei, Teo a răspuns fără să mai stea pe gânduri: „Sigur“.

„Eu şi Maia facem o echipă, i-am explicat că nimeni nu a făcut nimic josnic, că pur şi simplu s-au luat nişte decizii şi că noi două trebuie să fim o familie. Nu veţi auzi niciodată vreun cuvânt rău de la mine, despre soţul meu. El este un om care a făcut tot ce a putut, a dat atât cât a putut. Legat de faptul că joacă poker, vreau să vă spun că sunt foarte mândră de el, pentru că este un adversar redutabil. Dacă ar fi să o iau de la început, aş face-o la fel“, a mai declarat Teo Trandafir.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite