Soţia lui Nelu Ploieşteanu cere repetarea testului COVID-19, în speranţa că va ieşi negativ, iar regretatul artist va putea fi înmormântat creştineşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nelu Ploieşteanu şi soţia sa Elena
Nelu Ploieşteanu şi soţia sa Elena

Un apropiat al familei lui Nelu Ploişteanu a povestit că soţia artistului este devastată de durere. Femeia se pregătea să facă parastasul de 3 ani al fiului său. Acum cere repetarea testului COVID-19, în speranţa că va ieşi negativ şi îşi va înmormânta creştineşte soţul.

„Am vorbit astăzi dimineaţă cu Elena, soţia lui Nelu, este devastată de durere. Nici nu ai cu cine să te înţelegi, nu se poate vorbi cu ea acum”, a declarat Nicu Gigantul, prietenul lui Nelu Ploieşteanu, pentru impact.ro.

Nicu Gigantul este artistul care a năşit-o pe una dintre cele patru fiice ale lui Nelu Ploieşteanu.
„Sunt foarte supărat de moartea cumătrului meu. Viaţa este tare grea. Am vorbit dimineaţă cu soţia lui Nelu şi este devastată de durere. Nici nu ai cu cine să te înţelegi, nu se poate vorbi cu ea acum. Au plecat cu toţii la spital. Soţia cere să îi facă din nou testul COVID-19, în speranţa că va ieşi negativ şi îl vor înmormânta creştineşte. Eu i-am botezat lui Nelu fata şi un nepot. Viaţa este atât de crudă şi nu iartă pe nimeni”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată.

Nelu Ploieşteanu a murit la vârsta de 70 de ani, după ce starea lui de sănătate s-a agravat din cauza infecţiei cu noul coronavirus. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite