Sora solistului One Direction a murit la doar 18 ani. Cauza morţii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felicite şi Louis Tomlinson FOTO Instagram
Felicite şi Louis Tomlinson FOTO Instagram

Félicité Tomlinson, sora fostului membru al trupei One Direction Louis Tomlinson (27 de ani), a murit la vârsta de 18 ani. În urmă cu doi ani, mama acestora a decedat după ce a pierdut lupta cu leucemia.

Félicité Tomlinson a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Londra. Tânăra de doar 18 ani visa să devină designer şi avea peste 1,4 milioane de fani pe Instagram. 

Decesul tinerei ar fi survenit din cauza unui stop cardiac subit suferit miercuri, la prânz, relatează Daily Mail. Un prieten al acesteia spune că dorea ca ei „să fi petrecut mai mult timp împreună treji“, dar „erau rareori“ înainte de moartea ei cauzate de un atac de cord.

Moartea lui Félicité, cunoscută sub numele de Fizzy, este tratată ca fiind „inexplicabilă“ în acest stadiu, însă va avea loc o examinare post mortem, iar testele toxicologice vor fi efectuate în timp util, potrivit poliţiei.

Potrivit prietenilor apropiaţi ai adolescentei, Félicité Tomlinson devenise dependentă de exerciţii şi diete după moartea mamei sale acum doi ani. Ei considerau că trupul de 18 ani s-a schimbat în mod vizibil în ultimele luni şi credeau că a mers prea departe cu dieta.

Într-un interviu pentru publicaţia Mirror, un prieten apropiat a spus: „Toată lumea a observat pierderea în greutate, dar am pus asta pe seama sportului şi a dietei stricte“. 

„O întrebam: Eşti bine? Ştiam că mama ei a murit şi a pus-o sub lumina reflectoarelor, aşa că nu am vrut să o supunem la presiune şi la stres“, continuă sursa.

Imagine indisponibilă

Félicité Tomlinson FOTO Instagram 

Potrivit presei internaţionale care citează surse apropiate artistului, Louis Tomlinson este „distrus“ după moartea surorii sale: „Louis este în mod evident afectat de pierderea surorii sale. Este o mare tragedie şi toţi vrem să îi fim alături în aceste clipe“.

Solistul One Direction şi familia acestuia sunt „devastaţi“ din cauza tragediei, care a venit la doi ani după moartea mamei artistului, Johannah Deakin, care suferea de leucemie.

Louis şi-a anunţat retragerea din viitoarele spectacole, inclusiv apariţia de la Comic Relief. 

Surse apropiate lui Louis o descriu pe Félicité ca „o tânără drăguţă, grijulie, luminată, pasionată, populară şi frumoasă“, scrie Mirror.

Se pare că apelul la numărul de telefon 999 ar fi fost dat de o altă persoană care se afla în casă cu Félicité în momentul în care a suferit stopul cardiac. În ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita pe tânără, ei au constatat decesul la faţa locului.

Scotland Yard a declarat că poliţia a fost chemată miercuri, 13 martie, de către serviciul de ambulanţă din Londra, la ora 12.52, la o adresă rezidenţială, în urma unor informaţii că o femeie a făcut stop cardiac. „O tânără despre care care se crede că avea 18 ani a fost declarată moartă la faţa locului. Până la acest moment, moartea acesteia este inexplicabilă“, se arată în declaraţia Scotland Yard.

Louis lansase săptămâna trecută un cântec inspirat de durerea provocată de moartea mamei sale.

Félicité s-a mutat la Londra în încercarea de a-şi continua cariera în modă şi social media.

Imagine indisponibilă

FOTO Instagram

Ea a vorbit deschis, într-o postare pe Instagram în ianuarie, despre problemele mintale: „Cred că există o mulţime de stigmate în jurul dependenţei şi dependenţa este înţeleasă greşit“.

Ea a continuat: „Depresia şi anxietatea sunt mai puţin stigmatizate, dar există încă o mulţime de stigmate în jurul altor boli mentale“.

Felicite şi Louis şi-au pierdut mama, pe Johannah, în decembrie 2016, fiind răpusă de leucemie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite