Sora ducesei de Cambridge: "E înspăimântător să devii faimoasă pe socoteala surorii tale, a cumnatului şi a posteriorului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pippa Middleton a recunoscut că încă nu s-a împăcat cu statutul său de vedetă, dobândit în urma căsătoriei surorii sale, Kate, cu prinţul William, relatează The Telegraph.

Pippa Middleton, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că încă nu se poate obişnui cu celebritatea. În noua sa carte, aceasta scrie: "E puţin înspăimântător să capeţi recunoaştere internaţională înainte de 30 de ani, pe socoteala surorii tale, a cumnatului şi a posteriorului".

"Într-o bună zi, sper să pricep toate astea. Între timp, cred că ar fi corect să spun că asta (n.r.: celebritatea) are suişurile şi coborâşurile sale. Cu siguranţă, am anumite oportunităţi la care mulţi pot doar visa, dar din multe puncte de vedere sunt o fată obişnuită, în preajma vârstei de 20 de ani, care încearcă să îşi clădească o carieră şi să se reprezinte în unele circumstanţe care adesea pot părea bizare", s-a destăinuit sora ducesei de Cambridge.

Totuşi, cumnata prinţului William susţine că este, înainte de toate, o fire optimistă şi tinde să se concentreze asupra aspectelor pozitive.

Cartea sa, "Celebrate: A Year of British Festivities for Families and Friends", include reţete de sezon, dar şi amintiri din copilăria celor două surori Middleton.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite