Snoop Dogg spune că renunță la fumat. Reacția fanilor: „Snoop fără fum este ca...”

0
Publicat:

De la „fumat iarbă în fiecare zi”, cum o spune o piesă de-a sa, Snoop Dogg a anunțat că vrea să își schimbe radical stilul de viață. Reacțiile nu au întârziat să apară și se pare că artistul nu are prea multă credibilitate cu cele afirmate.

Snoop Dogg, fumând în timpul unui concert recent FOTO Profimedia
Snoop Dogg, fumând în timpul unui concert recent FOTO Profimedia

După ce și-a construit imaginea publică în jurul consumului său copios de marijuana, Snoop Dogg spune că renunță la fumat. Starul hip-hop, pe numele său real Calvin Broadus, a făcut anunțul surpriză pe rețelele de socializare, potrivit BBC News.

„După multă considerație și conversație cu familia mea, am decis să renunț la fumat. Vă rog să-mi respectați intimitatea în acest moment”, a postat el pe Instagram și X.

Nu a precizat și la ce formă de fumat pune stop. Nici dacă vorbea serios.

Unii fanii au luat vestea în glumă

Artistul nu pare să fi fost prea credibil în fața publicului. Mulți au reacționat cu neîncredere.

„Astăzi nu este Ziua Păcălelilor de aprilie, Snoop”, a spus un internaut.

„Snoop fără fum este ca pământul fără apă”, a adăugat un altul.

Ro Marley, fiul legendei reggae Bob Marley, a comentat: „Fără grătar la unchi... grătarul este oprit pentru sezon”.

Consumul de canabis al lui Snoop a fost bine documentat în muzica și interviurile sale.

Rapperul, în vârstă de 52 de ani, și-a făcut debutul pe albumul lui Dr Dre din 1992, The Chronic, al cărui titlu este un nume de argo pentru marijuana de înaltă calitate. De-a lungul anilor, versurile sale au conținut multiple referiri la acest obicei.

Speculații cu privire la probleme de sănătate

Unii fani au sugerat că decizia aparentă a vedetei de a renunța ar fi putut fi luată din motive de sănătate.

„Am avut o embolie pulmonară anul trecut și a trebuit să renunț și la fumat. Știu cât de grea este această tranziție mai ales pentru cineva ca tine. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie”, l-a încurajat un fan, pe Instagram.

Un altul a adăugat: „Am renunțat acum câteva luni și literalmente [aveam] atât de multă claritate de când m-am oprit. Felicitări!”

Pe X, o altă persoană a speculat că Snoop nu va renunța cu totul la drog și a scris: „Se trece la comestibile, lăsându-și plămânii să se odihnească puțin. Mănâncă, campionule.”

Riscurile consumului de marijuana

Potrivit Frank, serviciul de consiliere antidrog din Marea Britanie, consumul excesiv de marijuana poate crește riscul de cancer pulmonar. Utilizatorii pe termen lung pot dezvolta, de asemenea, simptome precum: anxietate, paranoia, insomnie, pierderea poftei de mâncare și halucinații. De asemenea, cresc și șansele de a dezvolta schizofrenie.

În 2013, artistul a declarat într-un interviu pentru revista GQ că fuma 80 de bucăți de canabis pe zi.

Doi ani mai târziu, a fondat Leafs By Snoop. Compania este specializată în producerea propriilor tulpini de canabis, concentrate, flori și comestibile.

BBC i-a contactat pe reprezentanții lui Snoop Dogg pentru mai multe detalii despre declarația sa, dar nu a primit încă un răspuns.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite