Smiley s-a lăsat tuns de Gina Pistol. Cum arată acum artistul: „A sosit momentul în care nu mai am de ales“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi Smiley pare să aibă probleme cu podoaba capilară zilele acestea. Cântăreţul s-a lăsat tuns de partenera sa, Gina Pistol. Momentul a fost filmat şi publicat pe contul de YouTube al artistului.

„Dragii mei, a sosit momentul în care nu mai am de ales şi trebuie să mă tund. Nu ştiu cum, nu ştiu ce va ieşi, dar pregătiţi-vă pentru surpriză. Astăzi mă voi lăsa tuns. Mă las pe mâinile ei (n.r. Gina Pistol), atât de delicate, atât de talentate şi precise, a declarat Smiley.

„Numai asta am făcut toată noaptea, m-am gândit la tunsoare. O să fie o surpriză, a precizat şi Gina Pistol.

„Încă o pastilă folositoare în izolare. Las-o să te tundă, nu ştii cum vei arăta după, dar ea cu siguranţă se va bucura foarte tare să te tundă. Cam asta a fost, sper că a ieşit ceva bine, eu nu văd ce se întâmplă la spate. Eu sunt bucuros, mulţumesc, Gina! Nu ştiu cât mă costă treaba asta“, a spus Smiley înainte de a vedea rezultatele.

La final, s-a arătat mulţumit de tunsoare: „Dragilor, sunt foarte mulţumit de cum am fost tuns. Părul rămâne în continuare lung, îl mai ţin aşa. Urmează s-o tund eu pe Gina, pregătiţi-vă! Toată viaţa m-am pregătit pentru acest moment. O tund cheală.“

Momentul de la min. 19.45 

Gina şi Smiley, prima fotografie „oficială“ în calitate de cuplu 

De Paşte, Smiley şi Gina Pistol au decis să posteze în mediul online prima fotografie cu ei în calitate de cuplu. Alături de poza în care cei doi ţin în mână câte un ou roşu, fiecare din ei a scris câte un mesaj pentru fani. 

„Paşte fericit! Pace şi linişte! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoşi şi plini de viaţă! Reînviere!“, a fost mesajul lui Smiley, în timp ce Gina a scris: „Să aveţi pace şi lumină în suflete şi case. Hristos a înviat! Bucuraţi-vă“. 

Recent, cei doi au apărut unul alături de celălalt într-un live. În timp ce făcea live, Smiley a sunat-o pe Gina, dezvăluind că se află în izolare împreună, iar la finalul înregistrării video, prezentatoarea TV a intrat la el în camera, l-a pupat şi i-a spus că îl iubeşte.

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite