FOTO Prima fotografie cu Smiley şi Gina Pistol, în calitate de cuplu: mesajele transmise de cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley şi Gina Pistol au postat prima fotografie în calitate de cuplu FOTO Captură video
Smiley şi Gina Pistol au postat prima fotografie în calitate de cuplu FOTO Captură video

Cântăreţul Smiley (36 de ani) şi prezentatoarea TV Gina Pistol (38 de ani) au postat prima fotografie în calitate de cuplu, pe conturile personale de social media, şi au transmis câte un mesaj fanilor.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Smiley şi Gina Pistol au decis să posteze în mediul online, pe reţelele sociale, prima fotografie cu ei în calitate de cuplu. 

Alături de poza în care cei doi ţin în mână câte un ou roşu, fiecare din ei a scris câte un mesaj pentru fani. 

„Paşte fericit! Pace şi linişte! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoşi şi plini de viaţă! Reînviere!“, a fost mesajul lui Smiley, în timp ce Gina a scris: „Să aveţi pace şi lumină în suflete şi case. HRISTOS A ÎNVIAT! Bucuraţi-vă“. 

View this post on Instagram ❤️Paste fericit! Pace si liniste! Sa ne vedem cu bine, curand, sanatosi si plini de viata! ☀️Reinviere! A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on Apr 19, 2020 at 5:36am PDT

Acum câteva zile, cei doi au apărut unul alături de celălalt într-un live. În timp ce făcea live, Smiley a sunat-o pe Gina, dezvăluind că se află în izolare împreună, iar la finalul înregistrării video, prezentatoarea TV a intrat la el în camera, l-a pupat şi i-a spus că îl iubeşte.

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite