Shakira este însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shakira
Shakira

Iubirea dintre cântăreaţa columbiană Shakira (35 de ani) şi jucătorul spaniol de fotbal Gerard Pique (25 de ani) a dat roade. Fundaşul Naţionalei Spaniei a aflat în săptămâna în care începe Campionatul European de Fotbal 2012 că va deveni tătic, informează realitatea.net

Gerard Pique, jucător de bază al echipei FC Barcelona şi fundaş al Naţionalei Spaniei, se face baiat de casă, vrea-nu vrea, scrie cancan.ro. La doar 25 de ani, iubita lui, senzuala cântăreaţa columbiană Shakira (35 de ani), îl face tătic. Informaţia a apărut în revista mexicană "TV Notas", care dă ca sigur faptul că bine-cunoscuta artistă este însarcinată deja în două luni. Conform publicaţiei, cei doi nu au făcut niciun anunţ oficial privind sarcina Shakirei fiindcă îşi doresc să anunţe vestea cea mare când se va vedea burtica.

Se pare că frumoasa columbiană a insistat foarte mult pe lânga Pique şi l-a convins să-şi cumpere împreună o casă la Barcelona tocmai pentru că îşi doreşte foarte mult să formeze un cămin cu fotbalistul şi să aibă o familie numeroasă, cu mulţi copii.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite