Şerban Copoţ, alias Hienă, s-a însurat în secret: primele declaraţii ale artistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Copoţ s-a însurat în secret,
la sfârşitul lunii martie, cu femeia cu care are o relaţie de zece
ani FOTO „Click!“
Şerban Copoţ s-a însurat în secret, la sfârşitul lunii martie, cu femeia cu care are o relaţie de zece ani FOTO „Click!“

Şerban Copoţ (34 de ani), cunoscut publicului drept Hienă din trupa Animal X, s-a însurat, în luna martie, în secret cu femeia cu care are o relaţie de zece ani, informaţia devenind publică abia în prezent.

Şerban Copoţ s-a însurat în secret la sfârşitul lunii martie, dar familiile mirilor au aflat vestea abia acum, discreţia fiind cuvântul de ordine al celor doi, anunţă „Click!“. Şerban şi Roxana, femeia cu care are o relaţie de zece ani, au mers la starea civilă în luna martie, iar de faţă nu au fost decât băieţelul lor, Tudor (4 ani), şi doi prieteni pe post de martori.

„Plănuiam acest pas încă de anul trecut, iar la sfârşitul lunii martie am devenit, cu acte, soţ şi soţie. Am luat decizia pentru că urma să-l dăm pe cel mic la grădiniţă şi voiam ca mama şi tata să aibă acelaşi nume de familie“, a declarat solistul Animal X pentru „Click!“. Secretul a fost bine păstrat de cei doi, familiile acestora neştiind de pasul făcut în viaţă.

Şerban Copoţ a devenit cunoscut alături de Vierme şi Şopârlă, în trupa Animal X. Formaţia are opt albume la activ şi este prima din ţară care a fost premiată la MTV Europe Music Awards. În 2005, băieţii au mai cooptat trei instrumentişti, însă cinci ani mai târziu trupa începe să se destrame prin plecarea lui Şopârlă. Copoţ apare în show-ul „Te cunosc de undeva“, este activist ecologist, în 2006 înfiinţând Asociaţia Generaţia Verde, fiind, în acelaşi timp, şi scriitor de cărţi pentru copii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite