Cornel Ilie a devenit tată: „Ziua în care am înţeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiţei noastre“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Ilie şi Eliza Suditu s-au căsătorit în vara acestui an FOTO David Muntean
Cornel Ilie şi Eliza Suditu s-au căsătorit în vara acestui an FOTO David Muntean

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a devenit duminică, 15 noiembrie, tăticul unei fetiţe de nota zece, Zara Ecaterina.

„15.11.15 este ziua în care am devenit tătic! Ziua în care am aflat cum trei kilograme şi ceva şi câţiva centimetri înseamnă tone de fericire şi kilometri de zâmbete! Ziua în care am văzut că doar o femeie poate face cu adevărat miracole, că până şi în Alfabet litera M de la «mama» este cu mult înaintea literei T de la «tata»“, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Ziua în care a sosit pe lume micuţa Zara Ecaterina a schimbat totul pentru cântăreţ, emoţionându-l până la lacrimi: „Ziua în care am înţeles că lumea asta nu mai este doar o lume, ci lumea fetiţei noastre. Ziua în care ziua şi noaptea încep să nu se mai măsoare după ceas, ci după momente, amintiri, speranţe, temeri, reuşite şi vise. Ziua în care am văzut cu ochii mei împlinirea. A mamei, în primul rând. A noastră, a părinţilor ei, Eliza şi Cornel. Ziua Z, ziua în care s-a născut Zara Ecaterina, fetiţa noastră iubită!“, a mai scris Cornel Ilie. 

image

Cornel Ilie, ţinându-şi în braţe fetiţa FOTO Arhivă personală Cornel Ilie/ Facebook 

Cornel Ilie (39 de ani) şi Eliza Suditu (26 de ani), absolventă a Facultăţii de Drept, au o relaţie din 2013 şi s-au căsătorit în vara acestui an, în cadrul unei ceremonii restrânse. 

Fanii Vunk îşi vor putea întâlni trupa preferata pe 16 decembrie, la Hard Rock Café, la concertul aniversar intitulat „Hituri şi Mituri“. Biletele sunt disponibile în reţeaua iabilet.ro, precum şi la locaţia evenimentului.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite