Selena Gomez, suspectată că şi-a anulat concertele din cauza Lupusului, o afecţiune a pielii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selena Gomez şi-a anulat concertele din Asia şi Australia
Selena Gomez şi-a anulat concertele din Asia şi Australia

Surse din anturajul cântăreţei Selena Gomez au dezvăluit că tânăra şi-a anulat concertele pentru că suferă de Lupus, o boală a pielii care se manifestă prin leziuni ce distrug ţesuturile, după cum informează huffingtonpost.com.

Când tânăra a anunţat că îşi anulează turneele din Asia şi Australia, motivând că are nevoie de timp pentru ea, în presa de peste Ocean au apărut articole conform cărora vedeta încearcă să-şi revină dintr-o depresie. Acum, însă ies la lumină alte declaraţii potrivit cărora, în realitate, Gomez suferă de Lupus, o afecţiune a pielii. 

Surse apropiate cântăreţei, în vârstă de 21 de ani, au declarat pentru site-ul Popdust că aceasta a fost diagnosticată cu o boală autoimună în urmă cu mai mulţi ani şi recent simptomele au revenit, provocându-i umflarea feţei, oboseală extremă, dureri de cap şi durere articulare, notează huffingtonpost.com. 

„Selena a muncit din greu în ultimii ani, iar boala i-a revenit. Ea este conştientă că are nevoie de o pauză pentru a face faţă bolii, asta dacă vrea să trăiască o viaţă sănătoasă“, a declarat aceeaşi sursă. 

În schimb, reprezentanţii artistei nu au vrut să comenteze declaraţiile conform cărora Gomez suferă de Lupus, deşi în momentul în care au început să circule zvonuri cu privire la depresia vedetei, reprezentanţii ei le-au negat, precizând că într-adevăr aceasta are probleme de sănătate.

„Selena nu are niciun fel de cădere nervoasă. Ea îşi doreşte să fie pe cât de sănătoasă se poate, chiar dacă acest lucru înseamnă să ia o pauză. Dar totul este în regulă. Ea este OK“, au declarat reprezentanţii vedetei pentru E!News.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite