Secretele frumuseții Rihannei. Cum reușește să aibă un look de vis de fiecare dată

0
Publicat:

Rihanna este nu doar una dintre cele mai frumoase artiste din lume, ci și proprietara unei afaceri de succes în industria de make-up. În spatele imaginii sale impecabile se află câteva ritualuri de frumusețe și produse cosmetice eficiente.

Rihanna. FOTO Shutterstock
Rihanna. FOTO Shutterstock

Click! împărtășește câteva dintre secretele de vedetei.

Ochi obosiți

Ochii obosiți sunt o problemă comună. Din cauza programului ei încărcat și a stilului de viață activ, uneori Rihanna nu reușește să recupereze somnul de frumusețe, ceea ce duce la ochi obosiți. Dar ea știe trucul de machiaj perfect pentru cearcănele. Rihanna își acoperă pungile de sub ochi aplicând o un brozer maro închis împreună cu un corector. De asemenea, ea adaugă fard auriu în colțurile interioare ale ochilor, în loc de fard alb obișnuit, deoarece îi încălzește privirea.

Blend-uirea machiajului

Rihanna pune mult accent pe blend-uirea machiajului. Pentru un look natural, Rihanna recomandă să se estompeze fondul de ten bine în linia părului și, de asemenea, pe urechi, unde soarele ar cădea în mod natural.

Rutina de îngrijire a tenului  

Un makeup iese impecabil doar atunci când pielea este sănătoasă. Pentru a avea o piele sănătoasă, Rihanna urmează o rutină destul de elementară de îngrijire a pielii. Rihanna preferă să își curețe des fața în profunzime.

Unul dintre produsele ei preferate este apa micelară, care asigură o curățare eficientă. Ea consideră că menținerea pielii hidratate este extrem de importantă pentru a obține o strălucire a pielii

Folosește diferite măști hidratante, spray-uri de hidratare și bea multă apă pentru a obține acea strălucire naturală. Artista aplică, de asemenea, o mulțime de creme și măști hrănitoare pentru a-și hidrata pielea.

Citește în Click! ce alte rurine de frumusețe are Rihana!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite