Secretele celebrei Lady Gaga vor fi publicate într-o carte scrisă de fosta sa asistentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta asistentă a cântăreţei Lady Gaga va publica o carte în care va povesti cei doi ani pe care i-a petrecut alături de interpreta single-ului „Bad Romance“.

Potrivit site-ului „Hollywood Reporter“, Jennifer O'Neill, fosta asistentă a celebrei Lady Gaga, a semnat, recent, un contract, în valoare de un milion de dolari, cu editura Atria Books, ce presupune scrierea unui volum ce va „spune totul“ despre Lady Gaga.  Data lansării nu a fost încă anunţată.

Până în momentul de faţă, nici Lady Gaga, nici reprezentanţii săi nu au comentat intenţiile fostei asistente.

Jennifer O'Neill a fost asistenta personală a cântăreţei americane, în vârstă de 28 de ani, pentru doi ani de zile. Conform declaraţiilor sale, O'Neill obişnuia să doarmă în acelaşi pat cu Lady Gaga şi se ocupa, printre altele, şi de comisioanele artistei.

În 2011, Jennifer O'Neill a acţionat-o în instanţă pe fosta sa şefă pentru neplata orelor suplimentare. Aceasta a susţinut că în perioada 2009 – 2011, Lady Gaga a forţat-o să muncească şapte zile pe săptămâna, 24 de ore pe zi, timp în care trebuia să-i care bagajele, să aibă grijă ca artista să se trezească la ora stabilită şi îşi ia medicamentele, dar şi să se asigure că, după ce iese din duş, cântăreaţa are la îndemână un prosop curat.

Lady Gaga a negat cu vehemenţă aceste acuzaţii, spunând că „totul este o minciună“, iar „(Jennifer – n.r.) se crede regina universului“, dar se înşală amarnic, căci, ea este „regina universului, în fiecare zi, prin munca pe care o depune“. Mai mult decât atât, Gaga suţine că asistenta sa nu a lucrat nicio ora peste program, iar singurul motiv pentru care Jennifer o dat-o în judecată sunt banii pe care nu i-a câştigat cinstit.

Lady Gaga, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, este o cântăreaţă de origine americană, câştigătoare a cinci premii Grammy. A debutat în anul 2008, cu albumul „The Fame“, care s-a bucurat de recenzii pozitive din partea criticilor muzicali. Single-urile „Just Dance“ şi „Poker Face“ au devenit, la scurt timp după lansare, hituri internaţionale.De-a lungul carierei, Lady Gaga a vândut peste 50 de milioane de albume şi 100 de milioane de single-uri în întreaga lume. 

Una dintre cele mai populare celebrităţi din reţelele sociale, Lady Gaga a depăşit, în 2010, recordul de 17 milioane de fani pe Facebook. În acelaşi an, site-ul său oficial de Youtube a trecut de un miliard de vizualizări, fiind prima artistă din istoria muzicii şi a site-ului Youtube care a realizat un astfel de record.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite