VIDEO Arma secretă a Sandrei Bullock. Cum cântă rap actriţa americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu e nicio surpriză că Sandra Bullock este o actriţă foarte bună. Dar că ea poate să cânte şi rap e un lucru pe care puţini îl ştiau.

Invitată într-o emisiune TV din SUA, actriţa premiată cu Oscar a oferit prezentatorului şi publicului o surpriză de zile mari când a început să cânte unul dintre hiturile clasice ale genului, piesa „Rapper’s Delight“ (1979), a trupei The Sugarhill Gang.

„Am învăţat toate versurile piesei pentru că-mi plăcea foarte mult un coleg de liceu. Pe vremea aceea, mă gândeam că, atunci când vom merge să dansăm, eu voi şti fiecare cuvânt şi voi face tot posibilul ca el să vadă cum cânt şi-l voi privi direct în ochi şi asta o să-l facă să-i placă de mine. Oricât de trist ar fi, a funcţionat“, a povestit actriţa în vârstă de 49 de ani.

Bullock a mai povestit că a cântat această piesă împreună cu George Clooney, în timpul filmărilor peliculei SF „Gravity 3D: Misiunea în spaţiu“.

Lansat acum două săptămâni, filmul se bucură de mare succes la box office şi chiar este cotat cu şanse la Oscar. În acest film, Sandra Bullock şi George Clooney interpretează rolurile a doi astronauţi aflaţi în derivă în spaţiu, după ce naveta lor a fost distrusă în timp ce ei efectuau o ieşire pe orbită. Thrillerul SF „Gravity“ este regizat de Alfonso Cuarón.

Sandra Bullok cântă rap

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite