Rose McGowan face noi dezvăluiri tulburătoare: a fost violată la 15 ani de un  regizor premiat la Oscar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Rose McGowan, una dintre femeile care l-au acuzat de viol pe producătorul Harvey Weinstein, scoate la iveală un alt incident din trecutul său, mărturisind că a fost „molestată“, pe când era minoră, de un regizor premiat la Oscar, care lucra pentru Weinstein.

Rose McGowan a oferit detalii despre incident în timpul unui interviu cu jurnalistul Ronan Farrow, autorul investigaţiei publicate de The New Yorker, care a dus la demascarea abuzurilor lui Harvey Weinstein, arată The Independent.

Actriţa, care în prezent îşi promovează noua carte de memorii „Brave“ şi docu-seria „Citizen Rose“, a menţionat prima dată întâmplarea în timpul primelor conversaţii cu Farrow, însă nu a oferit detalii până în prezent. 

„Acest om m-a agăţat când aveam 15 ani“, a spus McGowan fără a dezvălui însă numele regizorului. „După ce m-a cunoscut m-a dus acasă şi mi-a arătat un film soft porn pe care l-a făcut pentru Showtime, sub un alt nume. Şi apoi a făcut sex cu mine.“

Actriţa a mai spus că după presupusul abuz sexual a fost lăsată în cartierul Silver Lake din Los Angeles „la un colţ de stradă“.

Rose McGowan spune că nu şi-a dat seama până de curând că a fost victima unei molestări sexuale.

„În mintea mea, când rememorez, eram atrasă de el, aşa că am întotdeauna am perceput-o ca o experienţă sexuală“, a explicat ea.

Ronan Farrow, care este fiului lui Woody Allen, a ajutat-o pe actriţă să ajungă la concluzia că experienţa ei cu acest regizor nu a fost corectă.

„Numai la două săptămâni după publicarea articolui tău, stăteam în pat şi am început să spun: «Dumnezeule! Cred că este o molestare“, a explicat McGowan.

Într-o conversaţie off the record cu Farrow, Rose a dezvăluit numele regizorului, însă jurnalistul a specificat că o va lăsa pe actriţă să-l dezvăluie atunci când se va simţi pregătită. 

În timp ce McGowan descrie întâlnirea cu regizorul drept „molestare“, fapta ar putea fi considerată viol din cauza vârstei şi a circumstanţelor. 

rose mcgowan si ronan farrow foto captura youtube

Rose McGowan, în interviul oferit lui Ronan Farrow FOTO Captură Youtube

Rose McGowan a făcut şi alte dezvăluiri legate de trecutul ei tumultos în câteva fragmente din cartea sa de memorii în care detaliază incidentul cu Weinstein, dar şi dramele din perioada copilăriei, când a fost crescută cu bătăi într-o sectă în care se practica poligamia, având un tată abuziv, o mamă neglijentă, un iubit violent şi devenind dependentă de droguri la 13 ani. Mărturisirile ei le puteţi citi AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite