Rona Hartner, mesaj emoţionant pentru sora ei, medic în prima linie în lupta cu coronavirusul: „E eroul meu“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rona Hartner FOTO David Muntean
Rona Hartner FOTO David Muntean

Sora actriţei Rona Hartner (47 de ani) luptă din linia întâi împotriva coronavirusului, într-un spital din Canada. Artista i-a transmis public un mesaj emoţionant surorii ei, pe care o consideră „un erou“.

Sora Ronei Hartner, Rinda (49 de ani), lucrează într-o clinică din Canada, iar în această perioadă, ea tratează pacienţii infectaţi cu coronavirus. Artista i-a transmis un mesaj emoţionant pe contul ei de Facebook. 

„Sora mea, eroul meu! Rinda Hartner! Sora mea, în misiune pentru a salva vieţi! Curaj, Domnul fie cu tine, eşti în linia întâi!“, a scris Rona Hartner. 

Într-un interviu pentru Click!, artista a vorbit despre cât de mândră este de sora ei mai mare.

„Sunt foarte mândră de sora mea şi mă gândesc la ea mereu cu emoţie zilele acestea. Este o româncă ambiţioasă şi cred că are adunaţi vreo 25 de ani de facultate. La bază a făcut Facultatea de stomatologie în România, după care de două ori Chimia. Este născută în 1971, are 49 de ani, şi este plecată în Canada din 1999. Acum susţine congrese peste tot şi este cea care se ocupă de toată coordonarea crizei la Montreal. E realmente în contact cu microbul. Dar ea e pasionată!“

image

Rinda Hartner, sora Ronei Hartner FOTO Facebook

De asemenea, Rinda Hartner a oferit pentru Click! şi câteva detalii importante despre activitatea medicală: „Eu sunt coordonator clinic-administrativ la prevenţia infecţiilor. Mă ocup de centrele de copii, de programele familiale (mama şi copilul), de centrele de protecţia copilului pentru Montreal, de programele în sănătate mintală. Am în coordonarea mea 17 centre pentru vârstnici şi când au nevoie fac coordonarea la Spitalul Verdun din Montreal. Eu ajut echipele să aibă traiectorii securitare pentru pacienţii lor cu COVID-19. Am ajutat Royal Victoria să deschidă centrul pentru oamenii străzii care sunt bolnavi, ca să nu-i contamineze pe alţii“.

Rona Hartner, care anul trecut a fost diagnosticată cu cancer, a luat toate măsurile pentru a nu se îmbolnăvi. Stă închisă în casa din Franţa, alături de soţul ei, DJ-ul Herve Camilleri, dar păstrează legătura cu fanii, prin Internet, postând filmuleţe în timp ce se roagă, dansează sau lucrează măşti de protecţie la maşina de cusut, pentru vecini. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite