Rona Hartner, diagnosticată cu cancer, dezvăluie ce i-au spus medicii fiicei sale: „E speriată de situație“

0
Publicat:

Rona Hartner a făcut noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate, dar și despre fiica sa, Rita, în vârstă de 15 ani, care o sprijină în lupta cu maladia cumplită. Actrița a povestit ce i-au spus medicii fetei sale în momentul ]n care ea a fost diagnostică cu metasteze la creier și la plămâni.

Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer FOTO Adevărul
Rona Hartner a fost diagnosticată din nou cu cancer FOTO Adevărul

În urmă cu 2 săptămâni, actrița este doborâtă de un nou diagnostic. Medicii au anunțat-o că are celule canceroase la creier și la plămâni, motiv pentru care va trebuie să înceapă un nou tratament împotriva canerului. I s-a spus că nu mai are voie să urce pe scenă, iar fiica sa a primit o lovitură cruntă de la medici, relatează click.ro.

„Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație. Mai ales că doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul în favoarea ei", a povestit actrița.

Citește articolul complet pe click.ro

Rona Hartner, noi dezvăluiri despre cancerul în stadiul 4: „Am o tumoare de 5 cm la plămâni și 7 tumori pe creier“

La patru ani după ce s-a vindecat de un cancer la colon, Rona Hartner trece printr-o perioadă extreme de dificilă. În urmă cu două săptămâni, actrița și cântăreața a fost diagnosticată cu o nouă formă de cancer, la plămâni cu metastaze la creier.

Deși boala este în stadiul patru, un stadiu foarte avansat, iar Rona Hartner a fost nevoită să stopeze toate proiectele artistice, ea nu renunță să lupte și să spere că va învinge din nou cancerul, mai ales cu ajutorul credinței.

„Medicii mi-au descoperit la plămâni o tumoare de cinci centimetri, cele pe creier sunt mici, de 15 mm fiecare, dar sunt șapte, și la glandele suprarenale au văzut metastaze. Aceste tumori nu sunt operabile. Tratamentul îl voi face în Franța. O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă“, a declarat Rona Hartner pentru Playtech.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite