Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Rocco Sedano, primul soț al regretatei artiste a fost prezent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rona Hartner a fost înmormântată vineri, la  Cimitirul Bellu Catolic. Zeci de oameni prezenți la slujbă, care au îndrăgit-o pe regretata artistă, și-au luat rămas bun de la ea și au aplaudat-o pentru ultima dată.

Rona Hartner a fost înmormântată vineri, la  Cimitirul Bellu Catolic. FOTO: Arhivă
Rona Hartner a fost înmormântată vineri, la Cimitirul Bellu Catolic. FOTO: Arhivă

Dimineață, prietenii, cunoștințele și apropiații Ronei Hartner, printre care fiica, mama, fratele și sora ei au venit la capela unde a fost depus trupul neînsuflețit al actriței, pentru a-i aprinde o lumânare, notează Antena3. 

 În jurul orei 11:00, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost luat pe brațe și dus în biserică, unde a urmat, apoi, slujba de înmormântare. 

La înmormântarea artistei, au fost prezenți și Aurel Păduraru, soțul regretatei Cornelia Catanga, dar și primul soț al artistei, Rocco Sedano.

După ce slujba de înmormântare s-a încheiat, Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum. Sicriul, acoperit cu un buchet imens de trandafiri albi și fotografii cu ea, a fost scos din biserică și îndreptat spre locul de veci, mai notează sursa citată. 

Pe data de 30 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, Rona Hartner s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Artista se afla internată într-un spital din Franța, după ce starea de sănătate a cântăreței se degradase și doar medicamentele îi mai alinau suferința.

Miercuri, 29 noiembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei a fost depus la capela cimitirului Bellu Catolic, după ce a fost adusă din Franța. 

Rinda, sora ei, a transmis un mesaj emoționant și sfâșietor pe internet, după ce artista a murit.

„Steagul nostru în trei culori s-a întunecat azi dimineață și Balcanii îți plâng plecarea ta dintre cei vii. Gadjo Dilo, acela né d’une cigogne, micul Blond de Casbah și toți care au jucat cu tine vor trăi cu amintirea zâmbetului tău. Vocea ta puternică și unică ne-a rămas imprimată pe numeroasele discuri pe care o să le putem asculta în buclă. Ai avut dreptate să trăiești din plin Ronel. Limbile ceasului fiecăruia bat în timp și nu deviază niciodată, așa că haideți să ne bucurăm de viață și să-i mulțumim pentru tot ce ne-a lăsat”, a scris Rita Hartner, pe rețelele sociale.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite