Robin Williams a murit la 63 de ani. Reacţiile fanilor după aflarea tristei veşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robin Williams a murit luni, acesta fiind găsit fără suflare în locuinţa sa din California. Odată cu răspândirea ştirii cu privire la moartea sa fanii din întreaga lume au reacţionat în mediul online, exprimându-şi tristeţea mai ales prin intermediul reţelelor sociale.

Soţia lui actorului american a transmis un comunicat la scurt timp după ce a fost aflată ştirea în legătura cu moartea lui Robin Williams, exprimându-şi „durerea profundă“. La rândul lor, fanii actorului american au reacţionat în mediul online unde şi-au arătat solidaritatea faţă de soţia lui Robin, precum şi tristeţea lor faţă de unul din cei mai mari actori ai Hollywood-ului.

Reacţiile fanilor

„Astăzi i-am pierdut pe Patch Adams, doamna Doubtfire, Mork, Peter Pan şi alte multe personaje pe care le-am iubit. Odihneşte-te în pace domnule Williams. Ai fost extraordinar”, a postat pe Twitter Gracie Whitton, o fană a marelui actor.

„Raiul a câştigat o frumoasă şi talentată făptură uman. Sunt fără cuvinte”, este mesajul de pe Twitter al lui Bayleigh.

„Îţi mulţumesc pentru că mi-ai adus zâmbetul pe buze în perioada copilăriei“, scrie pe Twitter utilizatorul Ners_vs_Zombie.

„Jack a fost primul film la care am plâns. Îşi mulţumesc pentru emoţii produse. RIP Robin Williams“, precizează utilizatorul de Twitter Casual Daddy.

„RIP Robin Williams, Îţi mulţumesc pentru decenii de râsete care nu pot fi cuantificate“, mesaj al unui din fanii săi, Logan Smith

  Mesajul lui Matt Sebek citează o frază din „Good Will Hunting“, unul din filmele preferate ale fanilor lui Robin Williams.

„Sper să revină (n.r. – printre noi“, îşi exprimă optimismul pe reddit.com Doman127, în timp Thegrassyknoll precizează că „Doamna Doubtfire m-a ajutat peste divorţ. Mulţumesc Robin“.

„În faţa ochilor îmi apare doar imaginea cu zâmbetul său…La naiba“, scrie utilizatorul blair9123 pe Reddit.

image

Ultima poză postată de Robin Williams pe Instagram

Fanii au lăsat mesaje de condoleanţe şi la secţiunea de comentarii a ultimei poze a lui Robin Williams, postată pe Instagram de actorul american. În această poză apare alături de fiica sa, din perioada de copilărie a acesteia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite