Rihanna şi rapperul Drake: de la aventură la o relaţie serioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solista în vârstă de 26 de ani şi Aubrey Graham (27 de ani) sunt de nedespărţit. Rihanna îşi doreşte să petreacă tot mai mult timp cu iubitul ei, Drake fiind bărbatul care s-a comportat cel mai bine dintre toţi partenerii pe care cântăreaţa barbadiană i-a avut, potrivit TMZ.


După o relaţie complicată şi reluată cu rapperul Chris Brown, se pare că interpreta hitului „Man Down“ şi-a găsit liniştea alături de colegul ei de scenă Drake. 

Cu toate că discuţiile privind legăturile lor sunt mai vechi în presa internaţională, surse apropiate celor doi susţin că relaţia lor a evoluat de la o simplă aventură la întâlniri serioase.

Potrivit TMZ, RiRi vrea să se bucure cât mai mult de compania partenerului, fiind încântată mai ales de grija pe care i-o poartă. Cântăreţii au fost surprinşi împreună constant în locuri diferite, de la clubul de noapte Soixante Dix Neuf (Paris) la restaurantul Nobu din Londra.

image

În ultima perioadă, Rihanna a petrecut fiecare noapte cu Drake, acesta având concerte în Europa. „El e în cea mai bună stare, după o lungă perioadă“, a declarat o sursă.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite