Regina Letizia, în centrul unui scandal amoros. Fostul cumnat pretinde că a avut o relație cu ea

0
Publicat:

Un scandal amoros zdruncină liniștea familiei regale spaniole, iar protagoniști sunt regina Letizia și fostul său cumnat Jaime Del Burgo, care susține că a trăit o poveste de dragoste cu soția regelui Felipe al VI-lea, relatează Wionnews.com.

Regina Letizia și regele Felipe al VI-lea
Regina Letizia și regele Felipe al VI-lea s-au căsătorit în anul 2004. Foto: Arhivă

Afirmațiile scandaloase au ieșit la iveală în cartea intitulată „Letizia & I”, scrisă de jurnalistul Jaime Penafiel, în care Del Burgo a vorbit despre presupusa sa relație cu regina Letizia, în vârstă de 51 de ani. 

Bărbatul și fostul soț al surorii reginei, Telma Ortiz, a afirmat că povestea lor de dragoste a continuat și după căsătoria Letiziei cu regele Felipe al VI-lea, care a avut loc în anul 2004. Jaime Del Burgo, care în prezent locuiește în Marea Britanie, a fost căsătorit doar doi ani cu Telma Ortiz, din anul 2012 până în 2014. 

În carte, bărbatul susține că regina Letizia l-a contactat în noaptea dinaintea nunții sale. El susține că, în timpul întâlnirii lor, Letizia l-a ținut de mână și l-a întrebat de ce nu a cerut-o niciodată în căsătorie. Conform spuselor sale, regina i-a cerut să nu o părăsească niciodată. 

Din dorința de a dovedi că spusele lui sunt adevărate, Del Burgo a publicat pe X (Twitter) o fotografie făcută în baie de regina Letizia. În poza făcută publică, această poate fi văzută purtând o pashmina neagră, despre care bărbatul susține că i-a aparținut.  

Mai mult, acesta a susținut că regina i-a trimis poza cu următorul mesaj: „Iubire. Port pashmina ta. E ca și cum te-aș simți alături de mine. Are grijă de mine. Mă protejează. Număr orele până când ne vom revedea. Te iubesc.” 

În ciuda acestor acuzații, un purtător de cuvânt al familiei regale spaniole a declarat pentru Daily Mail: „Nu avem niciun comentariu de făcut în legătură cu acest lucru". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite