Sărutul reginelor: Rania a Iordaniei și Letizia a Spaniei, fabuloase la ultima lor întâlnire FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două suverane, considerate unele dintre cele mai elgante femei din lume, s-au întâlnit în Spania, unde cuplul regal al Iordaniei s-a aflat într-o vizită oficială.

Rania și Letizia au ocolit protocolul în timpul întâlnirii de la Madrid FOTO Profimedia
Rania și Letizia au ocolit protocolul în timpul întâlnirii de la Madrid FOTO Profimedia

Regina Letizia a Spaniei (50 de ani) și regina Rania a Iordaniei (52 de ani) s-au întâlnit zilele trecute la Madrid, unde au participat la evenimente oficiale, însă întâlnirea a fost una extrem de relaxată și prietenoasă, fără strictețea protocolului regal.

Rania a ajuns prima și, cu toate că a așteptat-o câteva minute pe Letizia, a întâmpinat-o cu căldură. Fără rigorile etichetei, cele două s-au sărutat pe obraz, s-au îmbrățișat, au fost foarte apropiate în fotografiile oficiale, au glumit și au râs, ceea ce denotă un nivel ridicat de încredere între ele, chiar o relație de prietenie.

Cele două regine au avut o apariție fabuloasă și un look impecabil, atrăgând toate privirile. De altfel, ambele sunt adevărate fashion icon-uri și se află pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume.

Pentru vizita sa la Madrid, Regina Iordaniei a ales o rochie Dior neagră, cu mâneci lungi, decorată în talie cu o broderie cu fluturi și flori. Rochia face parte din colecția Resort 2024 de la Dior, un brand pe care Rania îl poartă des. A purtat pantofi Manolo Blahnik și o geantă de umăr de la Fendi.

Regina Letizia a ales o rochie din mătase, cu imprimeuri florale roșu, roz și albastru deschis, fără mâneci, de la brandul spaniol de lux Diego Estrada. Pantofii fucsia au fost de la Carolina Herrera, iar cerceii sunt Gold & Roses și costă 1.565 de euro.

Cele două suverane au multe în comun și mulţi stilişti afirmă că se aseamănă adeseori ca stil vestimentar, coafură şi gesturi.

Rania este considerată una dintre cele mai elegante apariţii din lumea mondenă, deși este criticată de multe ori pentru gusturile sale scumpe. Letizia combină branduri spaniole de lux cu branduri accesibile (precum Zara) dar, cu toate acestea, este și ea pe lista celor mai elegante femei din lume.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite