Reacția lui Cabral când soția, Andreea Ibacka, l-a prins că-i umbla prin telefon. „Nu poți să recunoști așa ceva”

0
Publicat:

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți de 13 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizz-ul românesc. Recent, actrița a relatat un moment amuzant cu privire la reacția prezentatorului atunci când a fost prins „cu mâța-n sac”.

Andreea și Cabral, acum și în urmă cu 13 ani. FOTO  Facebook Andreea Ibaka
Andreea și Cabral, acum și în urmă cu 13 ani. FOTO Facebook Andreea Ibaka

Andreea a povestit pentru Spynews.ro cum s-a justificat Cabral când ea și-a dat seama că soțul i-a umblat prin telefon, accesând mesajele mai vechi.

„Avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de șase luni, pe care era evident că nu intrasem eu, mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și - ce să vezi întâmplare - că a intrat pe mesajele de acum șase luni. Noi avem același model de telefon, nu poți să recunoști așa ceva”, a explicat actrița pentru sursa citată.

Relatarea Andreei Ibacka a fost precedetă însă de mărturisirea potrivit căreia și ea a fost cândva curioasă să citească mesaje din telefonul lui Cabral.

„Să arunce cu piatra cine n-a făcut-o niciodată, s-a întâmplat, da, dar m-am lepădat de <<sportul>>ăsta de foarte multă vreme, nu știu dacă e conștiență sau maturitate, dacă o fi de bine”, a mai spus Andreea pentru Spynews.

Cei doi soți își cunosc însă parolele și administrează împreună unele conturi de socializare, potrivit mărturisirilor făcute de actriță.

Andreea și Cabral au sărbătorit 13 ani de căsătorie

În urmă cu șase zile, la împlinirea a 13 ani de căsătorie, Andreea a postat pe Facecebook două fotografii cu ea și Cabral, una din ziua nunții lor, ia cealaltă, recentă, de la un eveniment la care au fost nași.

„Primii 13 ani cu de toate… La mulți ani nouă!❤️ Naşii lui 2024 vs Mirii lui 2011. Swipe left să vezi cum întinerim cu 13 ani”, a scris Andreea Ibacka în postare.

Andreea și Cabral au, împreună, doi copii Namiko și Tiago. Prezentatorul mai o fiică, Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite