Radu Ștefan Bănică, despre relația cu un tată celebru: singurul lucru care îl deranjează la el VIDEO

0
Publicat:

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr, care luna aceasta a împlinit 21 de ani, a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV despre relația cu tatăl său

Radu Ștefan Bănică a vorbit luni, „La Măruță”, despre provocarea de a călca pe urmele unui tată celebru, dar și despre ce apreciază la părintele său.

„E ce trebuie. Este foarte eficient în muncă și perfecționist. Unii ar spune că e un dezavantaj, dar și eu sunt la fel de perfecționist (.,.). Ca tată, e un tată zâmbitor, e caterincă și inventează multe chestii, mai ales povești”, a spus fiul cel mare al Ștefan Bănică Jr, care, ca și tatăl său, e implicat în muzică și actorie.

image

Întrebat de Măruță și ce îl deranjează la tatăl său, Radu Ștefan Bănică a avut ezitări.

„Sunt astea normale. Nu înțelege anumiți termeni în engleză, spre exemplu, adică înțelege, dar nu vrea să accepte (De-astea de părinți. Nu e cicălitor, nici el, nici mama. Mi-a dat sfaturi, dar până nu mă dau singur cu capul de pereți, nu prea învăț. Nu recomand metoda mea”, a mai spus Radu Ștefan Bănică în emisiunea de la ProTV.

 Student la Facultatea de Teatru

Radu Ștefan Bănică va absolvi anul acesta Facultatea de Teatru, dar deja e pe scenă.
Tânărul actor îl interpretează  pe Spiridon în piesa lui Ion Luca Caragiale „O noapte furtunoasa", la Teatrul Național, este implicat și în musicaluri, dar și-ar dori să joace și într-un film.

Radu a împlinit recent 21 de ani. Cu această ocazie, el a primit un mesaj emoționant de la Violeta Bănică, sora lui, fiica Andreei Marin. Cei doi au o relație specială încă de când erau mici, iar Violeta a publicat două imagini în care apare împreună cu Radu Ștefan Bănică, alături de un mesaj înduioșător.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite