Radu Banciu va fi dat în judecată pentru că a jignit Islamul. „Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Banciu a făcut noi declaraţii contoversate după atentatul de la „Charlie Hebdo“
Radu Banciu a făcut noi declaraţii contoversate după atentatul de la „Charlie Hebdo“

Prezentatorul TV Radu Banciu se va alege cu un nou proces, după ce Abu al Ola Nagi al Ghithy, preşedintele Centrului Cultural Islamic „Islamul Azi“, a anunţat că intenţionează să dea în judecată un prezentator TV care a adus jigniri Coranului, potrivit nasul.tv.

„Joi seară, un prezentator de la o emisiune – nu vreau să spun cine este pentru că nu vreau să-l fac cunoscut – a denigrat şi a jignit Islamul. Coranul este de c***t. Aşa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis şi lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că Islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună: Coranul este de rahat?!”, a zis Abu al Ola Nagi al Ghithy la România TV, citat de nasul.tv.

Abu al Ola Nagi al Ghithy nu a menţionat numele prezentatorului TV, dar Radu Banciu a vorbit în termeni duri despre Islam după atentatul terorist din redacţia „Charlie Hebdo“.

„Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Aceşti demenţi pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Ei îşi trag seva din acest rahat care este Islam. Nu se pot comporta ca nişte europeni, pentru că au o altă religie. Indiferent că sunt doctori eminenţi, scriitori de premiul Nobel sau simpli terorişti, ei cu toţii îşi trag seva din această îndobitocire a religiei pe care o au“, a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV, citat de dcnews.ro.

„Duceţi-vă dracului de tâmpiţi. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu eşti musulman, iar eu creştin? Această religie manipulează pe oricine“, a mai spus Radu Banciu.

„Coranul… acest rahat de carte… nu reuşeşte să oprească gloanţele“, a adăugat prezentatorul TV făcând referire la rândurile scrise pe o copertă a revistei „Charlie Hebdo“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite