VIDEO Radu Banciu, atac dur la adresa lui Corneliu Vadim Tudor: „Un nemernic, un împuţit, o jigodie a acestui neam“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Banciu l-a criticat în repetate rânduri pe Corneliu Vadim Tudor FOTO Arhivă Adevărul
Radu Banciu l-a criticat în repetate rânduri pe Corneliu Vadim Tudor FOTO Arhivă Adevărul

Jurnalistul Radu Banciu (44 de ani) a criticat, în cadrul ediţiei de duminică „Lumea lui Banciu“, difuzată de B1 TV, apariţiile televizate ale liderului Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a catalogat drept „o jigodie a acestui neam“, după cum notează reportervirtual.ro.

Deranjat de faptul că liderul PRM a declarat că nu permite ca un neamţ să conducă destinele românilor, Radu Banciu a izbucnit, în emisiunea pe care o realizează la B1 TV, criticându-l dur pe Vadim Tudor şi acuzându-l că „fură şi îşi bate joc de ţară.“

„Un om mai bogat de 260 de milioane de ori decât ar fi trebuit să fie nu a plătit niciodată pentru nimic, tot el are curajul să ne dea lecţii. O fantoşă, un împuţit, un coate goale, un nemernic, o jigodie a acestui neam, Corneliu Vadim Tudor. Nu ţi-e ruşine, măi nenorocitule? Să vii în straiele astea...în numele cărei ţări vorbeşti tu? Ţara pe care o furi în fiecare zi, ţara de care îţi baţi joc în fiecare zi?“, a afirmat Banciu, citat de reportervirtual.ro.

De asemenea, jurnalistul a susţinut că din cauza calităţii „lamentabile şi mizerabile“ a presei din România le este îngăduit lui Vadim Tudor şi lui Miron Cozma să apară la televizor. „El (Vadim Tudor – n.red.) trebuia să fie exclus de ani de zile, dat afară fără niciun fel de discuţii, nimeni să nu-l mai bage în seamă, să-l sancţioneze, dacă era o ţară normală. Presa trebuia să-i excludă pe cetăţenii ăşia definitiv, şi pe el, şi pe Miron Cozma. Ce a făcut Miron Cozma să vină la televizor? Ce are el să ne spună nouă?“.

  

Nu este pentru prima dată când Radu Banciu îl critică pe Corneliu Vadim Tudor. În ediţia din 21 noeimbrie a emisiunii „Lumea lui Banciu“, realizatorul a afirmat că preşedintele PRM este „ca pentru un bolnav de cancer un faringosept.“

„E ca pentru un bolnav de cancer un faringosept, Corneliu Vadim Tudor. Foarte interesant ce naţiune de bădărani suntem şi de oameni mici şi de laşi. Cum de există un individ care candidează la toate alegerile prezidenţiale, el va candida până va ajunge în groapă. La toate va candida“, a spus Banciu, în contextul în care în ziarul lui Vadim Tudor, „România Mare“, a fost publicat un articol critic la adresa preşedintelui ales Klaus Iohannis. 


Alte ştiri despre Radu Banciu:

VIDEO Radu Banciu: „Corneliu Vadim Tudor e ca pentru un bolnav de cancer un faringosept“ Radu Banciu a vorbit, vineri seară, în emisiunea „Lumea lui Banciu“, de pe B1 TV, despre o scrisoare în care Corneliu Vadim Tudor îl critică pe preşedintele ales, Klaus Iohannis, realizatorul afirmând că preşedintele PRM este „ca pentru un bolnav de cancer un faringosept“.

VIDEO Radu Banciu: „Pe mine nu mă prindeţi în ofsaid. Nimeni nu poate să-mi închidă gura Realizatorul TV Radu Banciu a oferit explicaţii, luni seară, în cadrul primei sale emisiuni din acest an, despre comentariile sale la adresa femeilor din Republica Moldova.

Radu Banciu, despre Simona Halep: „Nu e o jucătoare ieşită din comun. Să nu ne ambalăm, că nu este o performanţă răsunătoare!“ Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu“ de la B1 TV, Radu Banciu, a comentat parcursul lui Halep la turneul de la Doha, pe care românca l-a câştigat duminică seara, precizând că această performanţă nu este una „răsunătoare“ şi că Simona „nu e o jucătoare ieşită din comun“.

Radu Banciu nu se dezminte: „Simona Halep este o ţărăncuţă, Maria Şarapova e o lady“Radu Banciu nu se dezminte: „Simona Halep este o ţărăncuţă, Maria Şarapova e o lady“ Radu Banciu vorbeşte despre Simona Halep în stilul care l-a consacrat, nefiind impresionat de performanţele noului număr trei în ierarhia mondială a tenisului feminin.

Radu Banciu şi B1 TV, proces pierdut cu Antenele: daune de câte 50 de lei şi scuze publice în emisiunea „Lumea lui Banciu“ Radu Banciu a pierdut, alături de postul televiziune B1 TV, un proces intentat de Antena Group, Antena 2 S.A. şi Antena 3, scrie paginademedia.ro. Judecătoria Sectorului 1 îl obligă pe prezentator să plătească câte 50 de lei către fiecare dintre reclamante şi să îşi exprime scuzele în mod public.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite