Protejata lui Prince, dezvăluiri despre ultimele momente ale vieţii artistului: „Mi-a zis că revenirea în corp a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut vreodată“

0
0
Atentă
să nu descrie relaţia lor ca fiind una romantică, Judith Hill spune că a avut o
legătură profundă cu legendarul Prince FOTO GettyImages/Guliver
Atentă să nu descrie relaţia lor ca fiind una romantică, Judith Hill spune că a avut o legătură profundă cu legendarul Prince FOTO GettyImages/Guliver

Judith Hill (32 de ani), considerată a fi protejata lui Prince, a dezvăluit felul în care a perceput ultimele momente ale vieţii celebrului artist.

Judith Hill era mai mult decât protejata lui Prince. Artistul a avut o prietenie specială cu cântăreaţa, fiindu-i mentor şi ajutând-o în carieră. Prince i-a obţinut un contract cu o casă de discuri, îi permitea să cânte în deschiderea show-urilor lui şi i-a dus discul într-un magazin din Minnesota acolo unde a cerut să fie vândut ca şi cum ar fi albumul lui. Aceste detalii au fost povestit chiar de Hill pentru „New York Times“

Relaţie apropiată cu protejata lui 

Atentă să nu descrie relaţia lor ca fiind una romantică, Judith Hill spune că a avut o legătură profundă cu legendarul Prince. „A existat o relaţie foarte intensă. Îmi păsa foarte mult de el. Mi-a spus că mă iubeşte şi că va fi mereu acolo pentru mine“, a declarat ea.

Dar Prince nu şi-a mai putut ţine promisiunea, după ce pe 21 aprilie a fost găsit mort în locuinţa sa. Cu doar o săptămână înainte de tragicul eveniment, Prince a fost dus de urgenţă la spital, după ce avionul său a făcut o aterizare de urgenţă în Moline, Illinois, după ce, în timpul zborului, a căzut inconştient. Ce a fost mai şocant legat de acel eveniment a fost faptul că Prince a fost tratat pentru gripă. Pe de altă parte, ulterior s-a aflat că paramedicii veniţi la aeroport i-au administrat o doză de Narcan, medicament folosit pentru a trata supradoza de opiacee. 

„Am ştiut că atunci a plecat“ 

Imediat, Prince a fost dus la Spitalul Tinity Moline, dar Hill, care se afla la bordul avionului atunci când starul şi-a pierdut cunoştinţa, a declarat pentru „New York Times“ că a ştiut că ceva este în neregulă cu el. „Am ştiut că e doar o chestiune de timp (n.r. - până va muri), ştiam că trebuie să ne pregătim. Nu avem nimic la bordul avionului cu care să-l ajutăm. Am ştiut că atunci a plecat“, a povestit Judith Hill. Aceeaşi Hill a spus că Prince, în timp ce era transportat la spital, părea să fie alert şi vorbăreţ şi că a rămas o noapte pentru tratamente la îndemnul prietenilor. „Nu era mohorât sau ameţit. Voia să se uite la «Zootopia». Îi plac aceele filme. Voiam să îi arăt pe telefon. Dar mi-a zis: «Nu, nu, nu, nu aici. Vom alege un loc special şi un moment bun să ne uităm»“, a mai povestit cântăreaţa. 

Prince s-a luptat să revină în propriul corp 

În timp ce se afla în spital, se pare că Prince i-ar fi spus acesteia: „Este doar bunăvoinţa lui Dumnezeu că încă sunt aici. A trebuit să lupt pentru viaţa mea. Ţi-am auzit vocea care îmi spunea: «Mergi după voce, revino în corpul tău, trebuie să faci asta»“. „Mi-a zis că revenirea în corp a fost cel mai greu lucru pe care l-a făcut vreodată“, a specificat ea. 

Chiar dacă cei doi erau apropiaţi, Hill a declarat că nu ştia de lupta lui Prince cu analgezicele prescrise şi că acesta nu s-a plâns vreodată din cauza unei dureri. Mai mult, Hill a dezvăluit că în timp ce se afla la spital, Prince a cerut să fie ajutat simţind moartea aproape de el, de altfel, acesta consutând un specialist din California pentru a renunţa la opiacee. „A făcut-o pentru că era îngrijorat, a făcut ce trebuia pentru corpul său. Asta e ceea ce îmi rupe inima, că a încercat. El a încercat“, a mai spus Judith Hill. 

Moartea lui Prince, cauzată de supradoză 

Prince a murit la vârsta de 57 de ani, trupul său fiind descoperit pe 21 aprilie în reşedinţa sa din Paisley Park, un oraş din statul Minnesota. Trupul neînsufleţit al cântăreţului american a fost incinerat trei zile mai târziu, în cadrul unei ceremonii private, iar urna cu cenuşa artistului va fi depozitată într-un loc secret.

Datele oficiale ale autopsiei au confirmat suspiciunile potrivit cărora o supradoză de medicamente ar fi condus la moartea starului. Medicamentul găsit în organismul lui Prince, fentanilul, prescris de către medici în tratarea cancerului, poate fi procurat în mod ilicit şi din cauza lui au crescut numărul deceselor cauzate de supradoză în Statele Unitel ale Americii. Fentanilul poate fi de până la 50 de ori mai puternic decât heroina şi de până la o sută de ori mai puternic decât morfina. 

Amintim că presa străină a scris şi că starul ar fi fost diagnosticat cu SIDA cu şase luni înainte să moară şi ar fi refuzat tratamentul. Un angajat al farmaciei de unde Prince îşi procura medicaţia spune că acesta a cumpărat pastile doar cu o seară înainte de a fi găsit mort: „Eu şi colegii mei am fost şocaţi când l-am văzut atât de doborât. I-am spus că ne rugăm pentru el, iar el ne-a răspuns: «Poate dacă v-aţi fi rugat pentru mine cu un an în urmă, lucrurile ar fi stat altfel acum. Vă mulţumesc oricum»“. 

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite