Problemele se țin scai de Dorian Popa. Ce a făcut artistul după ce a aflat că buletinul său circulă pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o serie de lovituri grele în 2023, Dorian Popa se confruntă din nou cu o problemă delicată. Artistul a descoperit că fotografiile cu cartea sa de identitate sunt distribuite pe internet, lucru pentru care s-a decis imediat să ia măsuri drastice.

Dorian Popa a aflat că buletinul său este public pe internet FOTO Arhivă
Dorian Popa a aflat că buletinul său este public pe internet FOTO Arhivă

Fotografiile au stârnit furia artistului, care a apelat la un avocat pentru a rezolva situația. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Dorian Popa a avertizat că va lua măsuri legale împotriva celor care au distribuit aceste imagini și a solicitat ștergerea lor. Artistul a subliniat gravitatea situației, evidențiind riscurile pentru securitatea sa și a transmis un avertisment serios către cei implicați.

„Unii dintre noi am luat-o razna rău de tot, deci este foarte periculos să te joci cu postarea actelor de identitate”, a declarat Dorian Popa într-un mesaj online.

În timp ce artistul își exprimă dorința de a se apăra în mod legal, el subliniază că nu intenționează să facă rău nimănui, ci doar își dorește să-și protejeze intimitatea.

„A trebuit să fac niște capturi de ecran, i le-am trimis lui Dragoș, avocatul meu, iar el probabil se va ocupa din punct de vedere juridic, dar este foarte periculos să faceți chestia asta. Sper ca acest mesaj să vă facă să vă mai gândiți și poate ștergeți postările. Nu vă mai jucați cu lucrurile astea pentru că nu este normal. Eu îmi schimb buletinul săptămâna viitoare, el a mai fost postat acum câteva luni, am crezut că este ok, dar fac acest story că poate vă liniștiți și vă băgați mințișoarele în cap. Nu vă jucați cu buletinul meu pentru că nu este normal”, a continuat el.

Acest incident a generat îngrijorare în rândul fanilor lui Dorian Popa, iar artistul a îndemnat la prudență în utilizarea datelor personale pe platformele de socializare. Într-un context în care nivelul de „hate” pare să crească, Dorian Popa se alătură vocilor care atrag atenția asupra pericolelor utilizării neautorizate a informațiilor personale pe internet.

În ultimele luni, problemele au părut să se țintă scai de Dorian Popa. După ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, el a trăit o dureroasă despărțire, de iubita care i-a fost alături timp de 11 ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite