Prințul William, „dezamăgit” de ce se întâmplă întotdeauna când se fotografiază lângă Kate Middleton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este o situație similară cu cea în care se afla anteriorul Prinț de Wales, actualul Rege Charles, pe vremea când era căsătorit cu Prințesa Diana. Carisma lui Kate Middleton nu este un lucru cu care poate ușor concura.

Prințul William și Prințesa Catherine, în ziua încoronării Regelui Charles, Foto Profimedia
Prințul William și Prințesa Catherine, în ziua încoronării Regelui Charles, Foto Profimedia

Totuși, Prințul William a fost votat recent cel mai popular membru al familiei regale britanice. Însă el se simte ușor amenințat de imaginea fără de cusur a soției sale, Prințesa Catherine, dar găsește putere pentru a face haz de necaz.

Prințul de Wales este încântat de simpatia de care se bucură soția sa, Kate Middleton, însă uneori se simte stingherit de atâta atenție acordată mai degrabă ei”, subliniază un expert regal, potrivit cotidianului Express. Mai mulți specialiști regali constată pentru sursa citată că adeseori Prințul William pălește public când se afișează cu Kate Middleton.

Prințul William și Kate Middleton la Premiile BAFTA, Foto Profimedia
Prințul William și Kate Middleton la Premiile BAFTA, Foto Profimedia

Iar un lucru foarte delicat cu siguranță că îi provoacă moștenitorului tronului britanic o senzație profundă de dezamăgire, căci nu o dată se întâmplă ca în fotografiile în care apar cei doi soți, focusul să se afle pe Prințesa de Wales și, mai grav, când William este decupat din imagini, ca să rămână doar Kate Middleton.

Toate aceste situații sunt pe de o parte amuzante, pe de altă parte delicate, dacă le privești din punctul de vedere al unui viitor monarh. Situația nu este deloc unică și prin aceeași devalorizare publică a trecut și Charles, pe vremea când era soțul Prințesei Diana. Lângă Diana, orice altă persoană pălea.

Este ca o magie a Prințeselor de Wales! E ca și cum Kate Middleton a primit o super-putere, odată cu acest titlu, care îi face trecerea de la ducesă, la regină.

Expertul regal Roya Nikkhah a declarat pentru True Royalty TV: „Știu sigur că Prințul William este ușor deranjat și dezamăgit când este tăiat din fotografii”.

Kate Mansey, redactor la Mail on Sunday, a spus pentru Mail Online: ”Nu cred că Prințul William este gelos pe Kate Middleton. Este vorba de imaginea comună la care au muncit amândoi, este echipa, până la urmă. Toate realizările lor sunt o muncă de echipă, sunt un cuplu, sunt doi, nu este tocmai OK ca unul din echipă să fie tăiat din fotografii.”

Foto: Profimedia

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite