Ce mănâncă iarna femeile din familia regală britanică. Secretele alimentare dezvăluite de prințese

0
Publicat:

Ce dietă țin iarna reprezentantele monarhiei britanice? Avem detalii interesante despre ce mănâncă prințesele, ducesele și chiar reginele.

FotoJetEle jpg

Meniurile lor pot fi o reală inspirație, mai ales că le vedem mereu radiante, căci, nu-i așa, frumusețea începe din interior. Lunile de iarnă reprezintă perioada ideală pentru a ne alimenta cu meniuri calde și puternic nutritive. Aceasta nu este perioada salatelor cu semințe, ci a supelor-cremă calde, care abundă în nutrienți și vitamine și potențate de condimente cu efecte antiinflamatorii.

Iată cu ce se delectează aceste doamne la Palatul regal sau la reședințele lor

Meniurile de iarnă cuprind specialități calde și proteine. Chiar dacă au bucătari, anumite doamne din familia regală adoră să gătească.

Prințul și Prințesa de Wales adoră să gătească în familie.
Prințul și Prințesa de Wales adoră să gătească în familie.

Frumoasa Kate Middleton se numără și ea printre pasionatele de gătit. Experta regală Katie Nicholl a dezvăluit Vanity Fair că Prințesa de Wales adoră să-și petreacă serile de iarnă în familie și să-i gătească Prințului William cina sa preferată, pui la tavă. Kate Middleton și familia sa optează în sezonul rece și pentru paste, acestea fiind unul din felurile de mâncare preferate. Prințesa de Wales este ajutată de copii câteodată în bucătărie, iar cei mici sunt chiar specialiști în a prepara paste cu brânză, conform mărturiei Prințesei Kate Middleton. Ba chiar se avântă să prepare și salate.

Prințesa Catherine nu refuză un desert delicios niciodată.
Prințesa Catherine nu refuză un desert delicios niciodată.

O vedem suplă, dar Kate Middleton nu fuge de desert. Iarna se răsfață frecvent cu un desert interesant, budincă jeleu de cafea. Chef Rody Warot a declarat reviste People: ”Prințesa de Wales este foarte amabilă și mereu ne felicită preparatele. La desert, de departe preferatul său este budinca jeleu de cafea, un dulce aromat, moale și onctuos.”

Ducesa de Sussex s-a distrat la Ellen în emisiune.
Ducesa de Sussex s-a distrat la Ellen în emisiune.

Ducesa de Sussex este expertă în bucătărie. Meghan Markle gătește cu mare drag pentru familie și în America, nu are bucătar. Ba chiar în dezvăluirile recente din autobiografia sa, Prințul Harry o laudă mereu pe soția sa pentru talentele sale gastronomice. Meghan Markle și-a dovedit talentele și public, când a gătit pentru cauze umanitare.

Meghan Markle gătește din copilărie.
Meghan Markle gătește din copilărie.

Ducesa de Sussex a mărturisit ”Today”: ”Ador să pregătesc cina duminica. Pregătesc adeseori miel la cuptor, friptură la tavă, supă cremă de legume. Este atât de minunat să aduni familia la masă duminica și să-i răsfeți cu bucatele făcute cu mâna ta, asta îmi dă un sentiment minunat, confortabil.”

În sezonul rece, Meghan Markle nu spune nu la macaroane cu brânză, a mărturisit Ducesa pentru ”EyeSwoon”.

Regina Elisabeta nu renunța la ciocolată pentru nimic în lume!
Regina Elisabeta nu renunța la ciocolată pentru nimic în lume!

Regretata Regină Elisabeta a II-a se răsfăța în sezonul rece cu cele două principale alimente preferate ale sale: ceai și prăjitură. Răposata suverană era pasionată de dulciuri și desert, nu exista dimineață fără ceai și un biscuite preferat, cum nu exista nici ora 5 fără ceai și prăjitură. Elisabeta adora să-și strângă familia la ceaiul de la ora 5 iarna și să se răsfețe cu cele mai fine porțelanuri și prăjituri felurite.

Fostul bucătar al Maiestății Sale, Chef Darren McGrady, a dezvăluit anterior că Elisabeta era fan biscuiți trași în ciocolată și tort de ghimbir și se delecta iarna cu sandvișurile sale preferate, cu somon, ou și castravete.

Regina Elisabeta a II-a era și fan ciocolată. Chef Darren McGrady a mărturisit: ”Era o împătimită a ciocolatei. Dintr-o selecție vastă, alegea mereu ce era cu ciocolată. Prăjitura cu ciocolată era perfecțiune pentru Maiestatea Sa, iar dulciurile le mânca de obicei în sezonul rece.”

Regina consoartă Camilla are o siluetă fină dintotdeauna. Soția Regelui Charles nu este o gurmandă, dar mănâncă înghețată în orice anotimp.

Camilla nu exagerează cu nimic, dar nu refuză ocazional un desert.
Camilla nu exagerează cu nimic, dar nu refuză ocazional un desert.

Monarhul și consoarta sa se răsfață în sezonul rece cu un mic dejun cald și sunt foarte selectivi în ceea ce privește alimentația. Totul trebuie să fie din agricultură ecologică, tocmai de aceea, Charles își cultivă propriile legume de ani de zile și are pe domeniile sale ferme de animale. Ouăle moi sunt printre felurile preferate ale Regelui și ale Reginei. Bucătarii personali ai celor doi au mărturisit că sunt foarte economici, în schimb. Nu aruncă nimic și orice rămâne la o masă, ei îi roagă pe bucătari să prepare masa viitoare și să încorporeze alimentele rămase, care sunt foarte bune și nu doresc să le arunce. Friptura la cuptor este și în acest cămin regal la mare căutare, mai ales în sezonul rece.

Foto: Profimedia

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite