Prinţul Harry, discurs impresionant despre responsabilitatea de a deveni tată şi „presiunea de a salva planeta“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images
Prinţul Harry FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (34 de ani), care va deveni părinte pentru prima dată în primăvară, Ducesa Meghan (37 de ani) fiind însărcinată în şase luni, a vorbit, în cadrul unui eveniment public, despre responsabilitatea de a deveni tată şi despre determinarea de a crea o lume mai bună pentru generaţiile următoare.

Prinţul Harry a participat la evenimentul Commonwealth Youth Roundtable, care a avut loc miercuri, la Lancaster House, în Londra. 

Cu această ocazie, Ducele de Sussex, care a devenit anul trecut ambassador al Commonwealh Youth, a ţinut un discurs impresionant în faţa celor prezenţi. 

Prinţul Harry a explicat cât de important este rolul tinerilor în comunitate şi a menţionat că, de când a aflat că va deveni tată, îşi doreşte şi mai mult să aducă schimbări pozitive în jurul său şi să contribuie la construirea unei lumi mai bune şi mai puternice pentru generaţiile următoare, scrie Daily Mail. 

„Fiind o persoană care urmează să devină tată, sunt conştient de responsabilitatea noastră să facem această lume mai bună, iar locuitorii ei să fie mai răspunzători pentru generaţia următoare. Singurul mod prin care putem progresa este nu prin şansă, ci prin schimbare.“, a declarat Harry.  

Prinţul a menţionat, în discursul său, şi despre locurile pe care le-a vizitat în turneul regal din Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă, alături de soţia sa, Ducesa Meghan (37 de ani), în perioada în care cei doi au anunţat că urmează să devină părinţi. 

„În toate aceste locuri, a fost impresionant să văd cum oameni tineri ca voi creează soluţii inovative şi inteligente pentru provocările diverse pe care le întâlnesc, fie că vorbim despre o sănătate mintală mai bună pentru toată lumea, eradicarea sărăciei extreme şi îmbunătăţirea accesului la educaţie pentru fete, sau evidenţierea efectelor reale, dar şi luptele zilnice cu schimbările climatice“, a subliniat Prinţul. 

image

  

Ducele de Sussex a vorbit şi despre importanţa sănătăţii mintale, un subiect dezbătut adesea şi de Prinţul William (36 de ani) şi Kate Middleton (36 de ani). 

„Toată sănătatea este conectată – sănătatea mentală, sănătatea planetei şi sănătatea comunităţii noastre. Noi nu supravieţuim şi, cu siguranţă, nu prosperăm fără recunoaşterea şi înţelegerea faptului că rezolvând o problemă, rezolvăm în mod paradoxal o alta“, a fost discursul Prinţului Harry. 

„Există acum, mai mult decât niciodată, o presiune enormă în a salva planeta. După cum ştim cu toţii, ceasul ticăie ameninţător (…). Să trecem cu toţii la treabă“, a conchis Ducele de Sussex. 

image

Prinţul Harry, alături de liderii organizaţiei Commonwealth Youth 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite