Primele rezultate ale autopsiei în cazul morții lui Matthew Perry VIDEO

0
Publicat:

Anchetatorii încearcă să afle dacă medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală au fost luate în doze mortale sau dacă actorul consuma droguri.

Conform testelor preliminare asupra lui Matthew Perry , acesta nu avea fentanil sau metamfetamină în organism, scrie publicația TMZ.

Cu toate acestea, încă se efectuează teste mai aprofundate în cadrul examenului toxicologic pentru a analiza dacă în sângele lui Perry sunt prezente și alte droguri, dar și dacă nivelurile oricăror medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală au fost la doze dăunătoare.

Matthew Perry FOTO Shutterstock
Matthew Perry FOTO Shutterstock

Publicația notează că rezultatele vor dura probabil între 4 și 6 luni, iar după ce vor ieși, medicul legist va determina cauza și modul în care s-a produs decesul.

Medicamentele eliberate pe bază de rețetă găsite în casa lui Matthew Perry i-au fost toate prescrise actorului pentru diferitele sale afecțiuni și au fost depozitate în flacoane corespunzătoare.

Matthew Perry, actorul care a dat viață personajului Chandler Bing în serialul „Friends", a murit la vârsta de 54 de ani.

Perry a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles, sâmbătă, aparent fiind vorba despre moarte accidentală prin înec, potrivit Los Angeles Times, care citează surse din cadrul forțelor de ordine.

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. mpactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotaț", a declarat Warner Bros Television Group într-un comunicat pentru CNN. 

Potrivit unei declarații făcute pentru CNN de purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, un apel la 911 a fost primit la ora 16.07 pentru o urgență de salvare din apă, fără alte detalii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite