Prima declaraţie a Andreei Marin după ce a anunţat că divorţează: „Punct, e timpul schimbării”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a anunţat pe Facebook că a decis să se despartă de soţul ei, Andreea Marin face o nouă schimbare, de data asta în plan profesional. „Punct, e timpul schimbării”, a scris Zâna Surprizelor în editorialul său din revista „Business Woman” în care anunţă că îşi dă demisia din funcţia de director editorial.

„Nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe picioarele mele – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun «punct, e timpul schimbării»”, scrie Andreea Marin în editorialul său. „Zâna” spune că de fiecare dată când renunţă la confort şi acceptă noi provocări în plan profesional se bazează pe intuiţie. „Cert e că mi s-a întâmplat de câ­teva ori în viaţă, în momente ce păreau liniştite, aşezate, sigure, din punct de vedere profesional, fără nevoia de a fi «dezechili­brate» de o posibilă schimbare, să ascult vocea aceea interioară care-mi spunea: acum trebuie să alegi un alt drum, nu e un risc, deşi aşa pare. Şi aşa a şi fost: schimbările importante din profesie au avut loc pentru mine în clipe în care nu prea multă lume ar fi dat confortul a ceea ce merge pe provocare – este ceea ce mi-au spus tranşant cei din jur, închipuindu-se în papucii mei pentru o clipă”, mărturiseşte Andreea Marin.

Chiar şi când ai dubii, dacă eviţi ridicolul – singurul sentiment al noii în­cercări de care mă feresc, căci sunt de părere că trebuie să simţi când eşti pe o cale care te face clar omul nepotrivit la locul nepo­trivit –, eşti liber şi îndreptăţit să îţi testezi abilităţile. De nu aş fi făcut asta atunci când eram studentă la informatică şi nu-mi trecea prin minte niciun moment că televiziunea ar putea avea vreun rol în viaţa mea, astăzi nu aş fi ceea ce sunt, cu tot bagajul de amintiri, realizări, bucurii şi lecţii de viaţă care mă definesc şi mă fac să simt că sunt un om mai aproape de împlinire”, mai scrie „Zâna” în editorial.

Sunt îndrăgostită de proiectul Business Woman din primul mo­ment, de la primul cuvânt aşternut, cu ani în urmă, pe hârtie aici, pentru voi. El m-a adus în compania unor femei puternice, dar şi vulnerabile, cu care am legat prietenii, relaţii de afaceri, de la care am avut de învăţat sau pe care le-am admirat de la distanţă şi m-au inspirat. Astăzi sunt la momentul unei alegeri: provocări noi mă aşteaptă în anul ce vine, mi-am extins activitatea profesională, idei incitante mă traversează şi mă pun la treabă, astfel încât îmi dau seama că 24 de ore pe zi nu îmi mai sunt de ajuns. (...) Business Woman este povestea de suflet pe care nu o părăsesc, pentru că îi voi fi alături la nevoie, în proiecte punctuale legate de revistă, doar că nu voi mai putea fi membru permanent în echipă”, a mai afirmat Andreea Marin, care conchide simplu: „rămân cititoare fidelă Business Woman”.

Aşa cum mărturiseşte şi ea în editorialul „Business Woman”, 2013 reprezintă pentru Andreea Marin un an al schimbărilor atât în plan personal, cât şi în plan profesional. În urmă cu câteva zile, prin intermediul unei postări pe Facebook, Andreea Marin a anunţat că a decis să se separe de soţul ei, Ştefan Bănică Jr.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite