Premieră: Un model transsexual a câştigat Miss Universe Spania 2018 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un model transsexual a fost desemnat Miss Universe Spania 2018, marcând astfel o premieră în istoria concursului de frumuseţe.

Angela Ponce, un model transexual în vârstă de 25 de ani din Sevilla, a câştigat titlul şi va reprezenta Spania la Miss Universe 2018, competiţie ce va avea loc la finalul acestui an, potrivit ABS CBN.

Tânăra s-a declarat mândră că a reuşit să marcheze o premieră istorică, fiind primul model transsexual care reuşeşte o victorie la celebra competiţie de frumuseţe.

„Sunt foarte fericită şi recunoscătoare că ţara mea devine un model de toleranţă. Mă voi asigura că voi transmite acest mesaj mai departe, vreau ca oamenii să se respecte, să se iubească pe sine şi pe ceilalţi, să se accepte aşa cum sunt“, a declarat câştigătoarea Miss Universe Spania 2018. 

image

Angela Ponce şi-a făcut operaţie de schimbare de sex în urmă cu mai mulţi ani şi a încheiat procesul de transformare în 2014. 

Imagine indisponibilă

Nu este pentru prima dată când tânăra participă la astfel de concursuri. În 2015, Ponce a concurat pentru titlul de Miss World Spania, însă a pierdut coroana. „Voi continua să lupt pentru a fi văzute şi auzite, pentru a demonstra tuturor că sunt o regină şi am propria coroană“, declara ea atunci.

 

image

 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite