Pierce Brosnan a pledat nevinovat după ce a fost acuzat că a intrat într-o zonă nepermisă din Yellowstone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pierce Brosnan a pledat nevinovat, la capătul unei acuzații oficiale, pentru că s-a plimbat într-o zonă termală securizată a Parcului Național Yellowstone, conform bbc.com

Pierce Brosnan, în costum, cu mâna la tâmplă
Pierce Brosnan. Foto: Arhiva Adevărul

Fostul protagonist James Bond, Pierce Brosnan, a pledat nevinovat la capătul unei acuzații de violare a unui spațiu securizat. Concret, interpretul agentului 007 a fost acuzat de intrarea ilegală în zona termală a Parcului Național Yellowstone, unde temperaturile în izvoarele acide pot atinge aproape punctul de fierbere.

Brosnan trebuia inițial să apară în instanță pe 23 ianuarie 

Cu toate acestea, un judecător din Wyoming i-a acordat cererea pentru o audiere virtuală pe 20 februarie.

Un procuror federal pentru Wyoming l-a citat pe Brosnan pentru două presupuse infracțiuni.

Una a fost pentru pătrunderea într-o zonă termală restricționată, iar cealaltă pentru rătăcirea în Mammoth Terraces, un conglomerat colinar de izvoare termale în apropierea graniței nordice a Yellowstone.

Mammoth Terraces este una dintre cele câteva sute de teritorii termale ale parcului, regiuni care variază de la gheizerele scăpărătoare la craterele murdare în burduf și apă ce ajunge până la 175F (79,4C).

Deși periculoasă, zona este și extrem de delicată

Regulile federale impun vizitatorilor parcurilor naționale să rămână pe căile desemnate, iar încălcările se pedepsesc cu până la șase luni de închisoare și o amendă de până la 5.000 de dolari (3.946 de lire sterline).

O fotografie personală încărcată pe un cont de Instagram, care ironiza "turiștii imbecili" din Yellowstone, părea să-l arate pe Brosnan în ochelari de soare și pălărie cu boruri pozând lângă izvoarele acoperite de zăpadă.

Starul de acțiune nu este singurul care a ieșit de pe traseu pentru a experimenta frumusețea Yellowstone-ului.

Milioane de oameni vizitează Yellowstone în fiecare an. Cel puțin 22 au murit din cauza arsurilor suferite în urma izvoarelor și gheizerelor parcului.

Brosnan a fost în apropiere, în Montana, filmând „The Unholy Trinity”, un film western în care joacă rolul unui șerif alături de Samuel L Jackson.

Pe lângă cele patru filme James Bond, Brosnan a jucat și în seria TV din anii '80 „Remington Steele” și este cunoscut pentru rolurile principale în filmele „Mrs Doubtfire” și „The Thomas Crown Affair”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite