Ozzy Osbourne urmează „un tratament intensiv“ contra dependenţei de sex: rockerul a dezvăluit că a avut o relaţie extraconjugală timp de patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rockerul britanic Ozzy Osbourne (67 de ani) a dezvăluit într-un mesaj publicat, miercuri, pe pagina sa de Facebook că urmează „un tratament intensiv“ contra dependenţei de sex, după o relaţie extraconjugală de aproape patru ani care a fost pe punctul de a-i distruge căsnicia cu Sharon Osbourne, arată News.ro.

Ozzy Osbourne şi-a cerut iertare pe Facebook 

„De-a lungul ultimilor şase ani, am avut de suferit de pe urma dependenţei de sex. Sunt profund ruşinat de lucrurile prin care familia mea a fost nevoită să treacă din cauza comportamentului meu. Mulţumesc lui Dumnezeu că soţia mea extraordinară, Sharon, îmi este alături şi mă sprijină“, a scris Ozzy Osbourne pe pagina sa de Facebook.

În ultimele luni, presa americană a scris că Ozzy Osbourne a avut o relaţie extraconjugală cu coafeza Michelle Pugh, informează revista „Rolling Stone“. 

Potrivit revistei People, acea aventură ar fi durat patru ani. 

În luna mai, Ozzy Osbourne a părăsit domiciliul conjugal, semnalând încheierea mariajului său de 34 de ani cu Sharon Osbourne.

În urma zvonurilor potrivit cărora despărţirea cuplului ar fi fost cauzată de faptul că Ozzy ar fi început să consume din nou droguri şi alcool, rockerul britanic a dat publicităţii un comunicat de presă. 

„Sunt «curat» de trei ani şi 9 luni. Nu m-am atins de droguri şi de alcool în tot acest timp. Articolele care afirmă că nu aş fi «treaz» sunt complet false“, a explicat Ozzy Osbourne în acel comunicat.

Soţia rockerului, Sharon Osbourne, a vorbit şi ea, în talk show-ul „The Talk“, despre zvonurile referitoare la căsnicia ei.

În timp ce Ozzy Osbourne a minimalizat importanţa relaţiei sale cu Michelle Pugh, pe care a pus-o pe seama dependenţei sale de sex, coafeza americană are o altă părere. „Ozzy este cea mai mare iubire a vieţii mele“, a spus Michelle Pugh.

„Îmi pare rău dacă Michelle Pugh a pus în alt context relaţia noastră sexuală“, a precizat Ozzy Osbourne, miercuri, pe contul său de Facebook. „Vreau, de asemenea, să le cer iertare şi celorlalte femei cu care am avut relaţii sexuale. Însă din lucruri rele poate să iasă ceva bun. După ce presa a expus aventurile mele, am început să urmez un tratament intensiv împotriva dependeţei de sex“, a adăugat rockerul britanic. 

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au cunoscut la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care Sharon lucra pentru tatăl ei, Don Arden, care era managerul trupei Black Sabbath, al cărei solist era Ozzy Osbourne. Atunci când Ozzy Osbourne a părăsit celebra trupă britanică în 1979, Sharon a preluat compania de management artistic a tatălui ei şi a început o relaţie cu Ozzy, devenindu-i manager şi ajutându-l să îşi lanseze cariera solo. În 2010, Ozzy Osbourne s-a întors la Black Sabbath, formaţia alături de care a lansat 19 albume de studio.

Soţia rockerului a declarat recent că îşi doreşte ca soţul ei să se retragă din industria muzicală înainte de a împlini vârsta de 70 de ani.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii - Aimee, în vârstă de 32 de ani, Kelly, în vârstă de 31 de ani, şi Jack, în vârstă de 30 de ani.

Familia Osbourne a făcut subiectul unui serial de tip reality-show de mare succes, ce a fost difuzat de postul de televiziune MTV între anii 2002 şi 2005. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite