Orlando Bloom s-a despărţit de soţia sa, modelul Miranda Kerr

0
0
Orlando
Bloom şi Miranda Kerr, unul dintre îngerii casei Victoria’s
Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după
trei ani FOTO AFP
Orlando Bloom şi Miranda Kerr, unul dintre îngerii casei Victoria’s Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani FOTO AFP

Actorul Orlando Bloom s-a despărţit de soţia sa, modelul australian Miranda Kerr, după o căsnicie care a durat trei ani de zile.

Spre deosebire de alte vedete care şi-au anunţat despărţirea cu ajutorul pozelor de pe reţelele sociale sau prin declaraţii făcute la televiziuni, cei doi au apelat la metoda clasică. „Într-o declaraţie de presă comună, Orlando Bloom şi Miranda Kerr au anunţat că s-au despărţit, în termeni amicali, în urmă cu câteva luni. După şase ani petrecuţi împreună, au decis, recent, să îşi oficializeze despărţirea. În ciuda faptului că acesta este sfârşitul căsătoriei lor, ei se iubesc, se sprijină şi se respectă reciproc, atât în calitate de părinţi ai fiului lor, cât şi în calitate de membri ai familiei lor“ a spus agentul de presă al actorului britanic, informează elleuk.com.

Actorul britanic şi modelul australian, unul dintre îngerii casei Victoria’s Secret, şi-au început relaţia în 2007 şi s-au căsătorit după trei ani. Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a născut un băieţel, Flynn, în ianuarie 2011. Cuplul a fost văzut pentru ultima oară împreună la începutul acestei luni, iar ultima lor apariţie în public a avut loc la premiera spectacolul lui Bloom de pe Broadway, „Romeo and Juliet“, pe 19 septembrie, arată „E! News“.

Despărţirea cuplului se poate să fi fost cauzată de agendele de lucru foarte încărcate ale celor două vedete, sunt de părere jurnaliştii britanici. Orlando Bloom a turnat cel mai recent film al său, „Zulu“, în Africa de Sud, anul trecut, iar apoi a zburat în Noua Zeelandă unde a filmat pentru noua trilogie „The Hobbit“, în această vară. La rândul ei, Miranda Kerr a călătorit adeseori în Europa pentru prezentările de modă ale casei Victoria’s Secret şi colaborează adeseori cu casele Versace şi Christian Dior.

Presa internaţională a afirmat că relaţia cuplului a fost „zguduită“ din temelii în decembrie 2012, când numele Mirandei a fost asociat cu cel al actorului Leonardo DiCaprio. Cunoscutul model a generat tot felul de speculaţii, după ce a fost văzută la o petrecere, la New York, cu starul hollywoodian. Miranda Kerr petrecuse o primă noapte alături de Leonardio DiCaprio, cu ocazia aniversării actorului, pe 10 noiembrie. Apoi, cele două staruri au luat cina alături de alţi prieteni, pe 21 noiembrie, şi s-au distrat din nou împreună, la inaugurarea unui club de noapte, pe 30 noiembrie, alături de Cameron Diaz, informează şi mediafax.

Prietenii cuplului au negat cu vehemenţă speculaţiile potrivit cărora modelul ar fi avut o aventură cu Leonardo DiCaprio. O sursă din anturajul cuplului a spus: „Orlando şi Leo sunt prieteni. Miranda şi Leo sunt doar prieteni. Nu se întâmplă absolut nimic cu Leo. Sunt prieteni foarte buni de foarte mult timp“.


 

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite