Topul celor mai sexy tătici ai anului

0
0
Chris Hemsworth ocupă primul loc  FOTO femalefirst.co.uk
Chris Hemsworth ocupă primul loc  FOTO femalefirst.co.uk

Brad Pitt, Orlando Bloom, David Beckham sau Johnny Depp sunt doar câţiva dintre cei mai sexy tătici care s-au remarcat în anul 2012, potrivit unui top realizat pe baza voturilor cititorilor site-ului femalefirst.co.uk.

 Pe prima poziţie se situează actorul Chris Hemsworth, în vârstă de 29 de ani, care a apărut adesea în faţa presei în ipostaza de tată grijuliu, purtându-şi în braţe fiica, India Rose, acum în vârstă de şapte luni.

Locul doi îl ocupă David Beckham, probabil cel mai faimos tătic al lumii care, deşi are patru copii, pare să întinerească, dovadă fiind şi pictorialele realizate de acesta în 2012, inclusiv la o linie de lenjerie.

Poziţia a treia în top îi revine protagonistului celebrei serii „Stăpânul inelelor”, Orlando Bloom, care, la vârsta de 35 de ani, este considerat unul dintre cei mai atrăgători tătici celebri ai lumii. „În afară de faptul că el este acela care îi face baie fiului său Flynn, fiind surprins, de asemenea, în ipostaze de părinte afectuos, Bloom se remarcă şi prin alura nobilă şi prin zâmbetul britanic deloc de neglijat”, scriu realizatorii topului.

Pe locul patru este poziţionat australianul Hugh Jackman pe care votanţii l-au punctat atât la capitolul fizic şi personalitate şarmantă, cât şi la acela de părinte grijuliu. Nu o dată el a fost fotografiat în compania celor doi copii ai săi cu care se juca de minune.

Locul cinci în clasament este ocupat de actorul Johnny Depp. Fie că interpretează roul unui pirat, al unui vampir sau al unui excentric proprietar de fabrică de ciocolată, ori este doar tată pentru cei doi copii ai săi, Depp, în vârstă de 49 de ani continuă să se menţină în primele locuri ale celor mai sexy bărbaţi celebri ai lumii.

Locul şase îl ocupă Cam Gigandet.

Ben Affleck se află pe locul şapte. Actorul din „Argo” este tatăl a trei copii şi când nu este ocupat să fimeze, Ben îşi petrece timpul în compania copiilor săi.

Matt Bomer, despre care realizatorii topului spun că ar fi potrivit să joace rolul lui Christian Grey, dacă celebra carte „Fifty Shades of Grey” va fi ecranizată, este tatăl a trei copii şi ocupă locul opt.

Starul R’n’B Usher ocupă locul nouă. El este tatăl a doi copii.

Pe locul 10 se află Jude Law. care are patru copii.

Javier Bardem ocupă poziţia 11. Căsătorit cu Penelope Cruz, actorul este considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din showbiz. Cei doi au împreună un copil.

 Tom Brady  se situează pe locul 12.

Actorul Will Smith (locul 13) are o familie frumoasă. Împreună cu soţia sa Jada Pinkett Smith are doi copii, Jaden şi Willow. Smith mai are un copil dintr-un mariaj anterior. Împreună cu fiul său Jaden a jucat în filmul „În căutarea fericirii”

Starul Brad Pitt ocupă locul 14. El  împreună cu Angelina Jolie au şase copii.

Peter Facinelli se poziţionează pe locul 15.

Locul 16 îi revine lui Patrick Dempsey. Cunoscut mai mult ca doctorul McDreamy, din serialul „Grey's Anatomy”, actorul are trei copii.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite