Jessica Lange, Tupac şi Orlando Bloom, printre artiştii care vor primi stele pe Walk of Fame în 2014

0
0

Jessica Lange, Liam Neeson, Matthew McConaughey, Tupac, Orlando Bloom şi Katy Perry se numără printre artiştii care vor fi recompensaţi anul viitor cu stele pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood.

Numele vedetelor care vor fi recompensate cu câte o stea pe Walk of Fame au fost date publicităţii de reprezentanţii Camerei de Comerţ din Hollywood, care onorează astfel în fiecare an personalităţile din cinematografie, televiziune, radio şi industria muzicală.

Două dintre vedetele anunţate vor fi premiate postum: rapperul Tupac Shakur, care a murit în 1996 la vârsta de 25 de ani, şi actorul Phil Hartman, care a murit în 1998, la vârsta de 49 de ani.

Din domeniul cinematografiei vor fi recompensaţi cu o stea pe Hollywood Walk of Fame actorii Jessica Lange, Orlando Bloom, Ray Dolby, Sally Field, Jack H. Harris, Matthew McConaughey, Liam Neeson, Paul Mazursky şi Tom Sherak - fostul preşedinte al Academiei de film americane.

Din domeniul televiziunii, actorii Dabney Coleman, Kaley Cuoco, Claire Danes, Giancarlo Esposito, Deidre Hall, Cheryl Hines, Don Mischer, Tavis Smiley şi Phil Hartman vor avea la rândul lor stele pe Walk of Fame începând din 2014.

Holland Dozier-Holland, Jeff Lynne, trupa mexicană Mana, Ray Parker Jr. Katy Perry, Rick Springfield şi Tupac Shakur sunt vedetele din industria muzicală care vor fi recompensate cu câte o stea pe Walk of Fame în 2014. Singurul reprezentant al industriei radiofonice care va primi o stea pe Walk of Fame anul viitor este Renan Almendarez Coello.

Datele la care vor avea ceremoniile de dezvelire a stelelor nu au fost deocamdată anunţate. Personalităţile recompensate au la dispoziţie un interval de până la cinci ani, din momentul anunţului făcut de Camera de Comerţ din Hollywood, pentru a stabili data la care va avea loc ceremonia.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite