Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, a lansat o carte cu reţete de dulciuri sănătoase

0
0

Olivia Steer, soţia îndrăgitului prezentator TV, Andi Moisescu, a lansat o carte cu reţete de dulciuri pentru toată familia, intitulată „Dulciuri de poveste“. La eveniment i-au fost alături soţul ei, dar şi mulţi colegi şi prieteni printre care Oana Cuzino, Amalia Enache, Paula Herlo, Alex Dima şi Camelia Şucu.

„E un joc nou! De magie! Cu nuci, miere grasă, dulciuri delicioase şi sănătoase pentru copiii mari şi mici. «Să nu le pierd!», m-am temut şi am ascuns reţetele bine, printre rînduri, în tot atâtea poveşti dulci“, îşi începe Olivia Steer cartea.

Ideea a venit după o plimbare la supermarket, pe care Olivia a făcut-o împreună cu fiul său, David. „Lângă casa de marcat, exact în faţa noastră, am văzut desfăşurându-se, ca în linia întâi, o imensă vitrină frigorifică…cu prăjituri cu marţipan, cu jeleuri şi bomboane în cele mai strălucitoare culori, din acelea despre care ştim cu toţii câţi coloranţi şi conservanţi au. I-am spus că asemenea culori nu există în realitate, că toate sunt făcute din prafuri chimice. Dar că am putea face noi acasă, oricare dintre acele prajituri expuse în vitrină, mai bune şi mai sănătoase. Asa ca mi-am suflecat mânecile şi am trecut la treabă, încercând să reproduc – vizual doar – deserturile din comerţ“, povesteşte aceasta.

image

De aici până la publicarea unei cărţi despre cum ne putem hrăni copiii sănătos, fără a renunţa la dulciuri, n-a fost decât un pas. „De aici încolo e mâna destinului. Că doar datorită lui am întâlnit-o pe Mădălina Andronic, care a ilustrat cartea şi a făcut-o mai frumoasă decît orice carte de poveşti pe care am văzut-o vreodată. Şi tot destinul m-a adus la Humanitas, unde am găsit o uşă deschisă şi foarte multă întelegere pentru sensul profund al acestei cărţi. Şi vreau să le multumesc. Cum vreau să le mulţumesc şi copiilor mei, Luca si David, cărora le datorez până la urmă ideea cărţii; lui Andi, pentru susţinerea necontenită; lui Adi Stoicoviciu, pentru pozele minunate ale prăjiturilor; Iustinei Croitoru, editorul acestei cărţi, pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine şi lui Razvan Exarhu, pentru un cuvânt înainte generos. Şi vouă, desigur, pentru că nu vă e totuna cum vă exprimaţi iubirea faţă de copiii voştri“, a mărturisit emoţionată Olivia Steer.

image

Pentru cei care doresc să afle mai multe detalii despre poveştile şi reţetele din carte, pot accesa blogul ei personal, http://oliviasteer.ro/ .

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite