De ce nu mănâncă Olivia Steer carne: este acidă, crește colesterolul și provoacă cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe blogul personal, Olivia Steer le explică cititorilor care sunt motivele care au determinat-o să nu mai mănânce carne. Vedeta recunoaște că decizia ei a stârnit reacții controversate inclusiv din partea familiei, dar spune că unul dintre autorii care i-au adus cele mai credibile argumente împotriva consumului de carne este naturopatul Robert Morse.  Olivia Steer atrage atenția asupra efectelor negative pe care le are carnea asup

Olivia Steer le dezvăluie cititorilor care sunt motivele pentru care a renunțat la consumul de carne dar și ce ostilități a întâmpinta când a luat această decizie.

"Lumea mă ceartă că nu știu ce fac... că-mi pun sănătatea în pericol, de când am abdicat să mai mănînc carne... că doar carnea îți dă putere de muncă și zvâc intelectual" își începe vedeta mărturisirea pe blogul său, oliviasteer.ro.

"Mama e prima care se oțărăște la mine. Crescută cu ouă luate direct din cuibar, lapte proapsăt muls din ugerul caprei, carne și cîrnați afumați și brînză dulce, pentru ea sănătate înseamnă bunăstare", spune ea.   "Cu ajutorul lui Robert Morse (Cum să trăim sănătos fără toxine) am strîns, ca un colecționar de timbre rare, 21 de argumente pe care mi le-am lipit de-a dreptul în frunte, să mă ajute să mă țin cu înăpățînare de hotărîrea de a fi vegetariană", spune Olivia. " Pe cei care mă judecă, îi rog să rămînă consecvenți cu ei înșiși. Daca mai pot, după ce citesc argumentele lui Robert Morse. Și ale mele, de 4 ani", îndeamnă vedeta.

Iată argumentele pe care le aduce Olivia Steer împotriva consumului de carne:

1.Carnea consumă energie vitală,

2. Carnea conține adrenalină în cantități mari (secretată de groaza animalelor sacrificate)

3. Carnea este toxică , datorita acidului uric (care provoacă guta), acidul fosforic și acidul sulfuric, formați în procesul de digestie .

4. Carnea elimină calciul din organism, datorită azotului din compoziția proteinei din carne, cu conținut bogat în fosfor.

5. Carnea este acidă  ducînd la inflamații ale țesuturilor și degradarea lor rapidă

6. Carnea crește colesterolul 

7. Carnea promovează calculii hepatici și biliari

8. Proteinele animale putrezesc  în interiorul organismului, dând trupului un miros greu.

9. Carnea duce la apariția cancerului de colon

10. Carnea duce la apariția cancerului hepatic și pancreatic

11. Creșterea animalelor se face în condișii dezumanizante pentru crescători

12. Creșterea animalelor a făcut ravagii mediului

13. Consumul de carne scurtează viața

14. Consumul de care stimulează, irită și inflamează organeke sexuale

15. Carnea este injectată cu hormoni de creștere, antibiotice și vaccinuri, toate considerate cancerigene

16. Animalele sunt hrănite cu un amestec de furaje și carne tocată provenită de animale bolnave sau moarte.

17. Ingestia de proteină animală interferează cu aborbția manganului din organism ce poate duce la ameței, spamse și convulsii

18. Carnea abundă în celule roșii moarte

19. Carnea este principala cauză ce duce în mod direct la degradarea danturii

20. Carnea animală nu e cu nimic diferită de cea umană, având aceeași compoziție.

Olivia  Steer mai subliniază că există șapte diferențe care demonstrează că doar animalele carnivore au fost create pentru a consuma carne. Care sunt diferențele și  cum ne afectează cele 20 de puncte enumerate mai sus puteți citi aici.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite